Dorada bier ontvangt Gouden Medailles

Dorada bier - Brouwerij interieur met roestvrijstalen fermentatietanks.
Foto: Cervercera de Canarias

Dorada bier

Hand opent Dorada bierflesje.
Foto (X): CervezaDorada

De Canarische bieren, Dorada Pilsen, Dorada Especial en Dorada Sin (alcoholvrij bier) zijn bekroond met de gouden medaille van het “Instituto Internacional de Selección de Calidad Monde Selection”.

Dit is het vierde opeenvolgende jaar waarin deze Canarische bieren prijzen winnen, wat wijst op de hoge kwaliteit van de producten van de Compañía Cervecera de Canarias S.A.

Het “Instituto Internacional de Selección de Calidad Monde Selection” werd in 1961 opgericht in Brussel, met als missie consumptiegoederen uit de hele wereld te testen en hen een internationaal gerenommeerde Quality Award toe te kennen. De bronzen, zilveren en gouden keurmerken kan men vergelijken met de sterren van een hotel of van de Michelin-gids.

Dorada brouwerij

De Canarische brouwerij Compañía Cervecera de Canarias S.A is één van de toonaangevende bierproducenten op nationaal niveau en één van de belangrijkste motoren van de economische en sociale ontwikkeling op de Canarische Eilanden. Ze bieden ongeveer 900 directe arbeidsplaatsen en 7000 indirecte.  Buiten Dorada produceren ze ook Tropical en Carlsberg (onder licentie), ook verdelen ze verschillende internationale merken, zoals Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuine Draft, Guinness, Kilkenny, Peartiser Appletiser, Red Bull en Granini fruitsappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

Ook interessant om weten…