Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Carrera por la Vida 2018 – Walk for Life

zondag 16 december 2018 11u00 tot 16u00

Carrera por la Vida 2018 Costa Adeje

Carrera por la Vida 2018 / Walk For Life

Gemeente Adeje nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de XIVde Editie van de Carrera por la Vida 2018, een solidariteitsevenement dat elk jaar plaatsvindt in Adeje en Arona, met als doel fondsen te werven voor de strijd tegen borstkanker.

Het evenement gaat door zondag 16 december en de wandeling start om 11u00 aan de Avenida de Las Américas (Golden Mile), langs  Playa Compostela in Arona en tot de Plaza Salytien in Costa Adeje.

Er wordt gerekend op een deelname van minimum 5000 mensen, vorig jaar telden we 4500 participanten en was er een opbrengst van 20.000 euro bestemd voor de strijd tegen borstkanker.

De Route van de Walk for Life

Route van de Walk for Life 2018

De Route van de 4 kilometer lange wandeling: vertrek om 11u00 aan de Avenida de Las Americas (Golden Mile), Playa Compostela, verder over de Avenida Rafael Puig, richting Avenida V Centenario (Adeje), langs de Avenida de los Pueblos, tot aan de Avenida Eugenio Domínguez Alfonso en langs Pueblo Canario om te eindigen aan de Plaza Salytien in Costa Adeje.

Het doel van deze solidariteitsactie is niets anders dan de maatschappij sensibiliseren in de strijd tegen borstkanker, en het probleem en de voortdurende strijd van vrouwen en mannen die aan deze ziekte lijden, zichtbaar te maken.

Peetvader is AgoneyDe mascotte van Walk for Life 2018, een roze vlinder

De Canarische Stichting Carrera por la Vida, met als voorzitter mevrouw Brigitte Gypen, treft alle voorbereidingen voor deze grote solidariteitswandeling tegen borstkanker, met als hoogtepunt een Flashmob choreografie bij de aankomst aan de Plaza Salytien (Costa Adeje). 

De bekende zanger van Adeje, Agoney, is peetvader van het evenement. Als mascotte hebben ze een roze vlinder, momenteel zonder naam, die zal worden gekozen door de Sociale Media.

We rekenen op een talrijke deelname.

Bekijk hier andere komende evenementen.

Details

Date:
zondag 16 december 2018
Time:
11u00 tot 16u00
Events Category:
Events Tags:
, ,

Locatie

Plaza de Salytien
Paseo Tabaiba
Adeje, Santa Cruz de Tenerife 38660 Spanje
+ Google Map