Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Feria de Artesanía Pinolere

Feria de Artesanía Pinolere
Feria de Artesanía Pinolere – affiche

vrijdag 8 oktober 2021 tot zondag 10 oktober 2021

Feria de Artesanía Pinolere 2021

Iets later in het jaar dan gebruikelijk vindt op 8, 9 en 10 oktober 2021 de XXXVI (36ste) editie plaats van de Feria de Artesanía Pinolere – Ambachtenbeurs van Pinolere, zowel in het Etnografisch Park van Pinolere als online.

Het thema van de editie van dit jaar is “Dromen op papier en karton”.

Het evenement zal worden gehouden onder een strikt anti-Covid-19 veiligheidsprotocol, in openlucht op een oppervlakte van ongeveer 10.000 vierkante meter. Er is capaciteitscontrole, veiligheidsafstand en een eenrichtingscircuit wordt gevolgd om alle kraampjes van de ambachtslieden te bezichtigen. Ook zal het gebruik van een mondmasker verplicht zijn en zal in elke ruimte hydroalcoholische gel worden verstrekt.

De aankoop van tickets zal online gebeuren op het platform www.tickety.es. Er is keuze tussen 10u00, 13u00 of 16u00 en de prijs voor een ticket bedraagt 2,50€.

Solidariteit met de slachtoffers van de vulkaan op La Palma

“De 180 ambachtslieden die aan de ambachtsbeurs van Pinolere in 2021 zullen deelnemen, hebben contact met ons opgenomen om na te gaan of het mogelijk is de slachtoffers van de vulkaanuitbarsting op La Palma op de een of andere manier te helpen. Zij hebben ons voorgesteld om een ruimte op de beurs te creëren, waar de deelnemende ambachtslieden een product of artisanaal werk kunnen aanbieden.

Todos con la Isla Bonia (La Palma)

Bezoekers kunnen dat product kopen voor de prijs die de ambachtslieden hebben vastgesteld en de opbrengst gaat rechtstreeks naar de officiële instellingen die de hulp voor de slachtoffers van La Palma verzamelen (Cabildo de La Palma, gemeenteraad van El Paso, Los LLanos de Aridane en Tazacorte). De naam van dit speciale kraam zal zijn TODOS CON LA ISLA BONITA (ALLES MET HET SCHITTERENDE EILAND…).

Etnografisch museum, Calle Alzados GuanchesPinolere
Pinolere,Santa Cruz de Tenerife38310Spanje