Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gezondheidsbeurs El Médano

zaterdag 25 juni 2022 09u30 tot 14u30

Gezondheidsbeurs El Médano

Sensibiliza-t – Gezondheidsbeurs El Médano

De gezondheidsbeurs El Médano “Sensibiliza-t” gaat door aanstaande zaterdag 25 juni van 9u30 tot 14u30.

Het is de derde editie van de Gezondheidsbeurs “Sensibiliza-t”, georganiseerd door de afdeling Gezondheidsbevordering van het gemeentebestuur, onder verantwoordelijkheid van María de la O Gaspar, met een breed scala aan activiteiten, informatie en gezonde workshops en dit op de Plaza de El Médano.

Het doel van dit initiatief is een grote vitrine voor de gezondheid te creëren, waarin de verschillende gezondheidsinstellingen die zich inzetten voor de bevordering van de gezondheid en de verbetering van de levenskwaliteit van de bevolking, worden samengebracht.

Workshops, informatieve acties en activiteiten in openlucht maken deel uit van de geplande activiteiten voor deze dag, die de gelegenheid biedt om kennis te maken met de groepen en organisaties die zich inzetten voor de gezondheid, het welzijn en de rechten van de burgers.

Actuele informatie en persoonlijk advies wordt aangeboden!

María de la O Gaspar maakt van de gelegenheid gebruik om iedereen uit te nodigen deel te nemen aan de activiteiten, die geheel gratis zijn en gericht zijn op bewustmaking, preventie en bevordering van een gezonde levensstijl.

Deelnemende verenigingen en organisaties zijn onder meer het Rode Kruis (Cruz Roja), de Civiele bescherming van Granadilla (Protección Civil de Granadilla), ICHH, Amate, Sinpromi en de Gezondheidsdienst van de Canarische Eilanden (Servicio Canario de la Salud)

Calle Picachos, 2
El Médano,Santa Cruz de Tenerife38612Spanje
+ Google Maps