Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Juanes komt naar Garachico, Tenerife

zaterdag 20 juli 17u00 tot 22u30

Juanes komt naar Garachico

Juanes komt naar Garachico, Tenerife

Zaterdag 20 juli treedt de bekende zanger Juanes op in Tenerife, namelijk in het Campo de Fútbol van Garachico.

Tickets vanaf 30 euro, hier online te bestellen.

Garachico en het Americas Festival

De eerste editie van het Americas Festival van Garachico start met de Colombiaanse zanger Juanes samen met andere artiesten die nog moeten worden aangekondigd. Je zal zeker een onvergetelijke avond doorbrengen waarin je zal genieten van de beste Latijnse muziek.

Juanes

Juan Esteban Aristizábal Vázquez (geboren te Medellín op 9 augustus 1972), artiestennaam: Juanes (combinatie van Juan en ‘Es‘ van Esteban), is een Colombiaanse singer-songwriter en een van de succesvolste artiesten van Latijns-Amerika.

Juanes geniet van de erkenning en kritiek en van een ongekend succes op mondiaal niveau, waardoor hij de belangrijkste Spaanstalige muzikant ter wereld is.

De Los Angeles Times noemde hem “de meest relevante individuele figuur van het decennium in de Latijnse muziek”, terwijl het tijdschrift Rolling Stones hem “een Latijns-Amerikaanse superster [en] een van de grootste rocksterren. van de wereld” noemde.

Buitengewone gitarist en componist begaafd met intense expressiviteit, Juanes is vandaag een toonaangevende sociale activist, vaak vergeleken met kunstenaars zoals Bono en Bruce Springsteen voor hun vast geloof in de kracht van muziek als een factor van sociale verandering.

In 2014 had hij reeds 20 Latin Grammy Awards op zijn naam staan.

Zijn ongetwijfeld meest bekende hit is “La Camisa Negra” (2006), dat heel hoog scoorde op de hitlijsten.

Details

Date:
zaterdag 20 juli
Time:
17u00 tot 22u30
Events Category:
Events Tags:
,

Locatie

Garachico Futbol
Campo de Fútbol
Garachico, Santa Cruz de Tenerife 38450 Spanje
+ Google Map