Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Mueca 2021 – Puerto de la Cruz

Mueca 2021 affiche
affiche Mueca 2021 te Puerto de la Cruz

donderdag 25 november 2021 tot zondag 28 november 2021

Mueca 2021, straatfestival in Puerto de la Cruz

Mueca, het Internationale Straat- en Kunst Festival van Puerto de la Cruz, viert zijn negentiende editie en gaat door van donderdag 25 tot en met zondag 28 november 2021.

Gedurende vier dagen een waaier aan activiteiten, zoals:

  • circus
  • theater
  • poppenspel
  • dans
  • muziek

Tickets zullen binnenkort te koop zijn.

Deze 19e editie van Mueca 2021, begint donderdag 25 november met Abubukaka. Het Abubukaka-kwartet, een vaste waarde op het festival, opent in de Peñón-ruimte (espacio Peñón) met de gebruikelijke première van een nieuwe show: “El cojinete de Patarrás“.

Divers optredens volgen in drie grote ruimtes: Peñón, Muelle en Centro Comercial Martiánez. Daarnaast zijn er nog zeven andere locaties waar shows plaatsvinden. Voor de meeste activiteiten moet van tevoren een kaartje worden gekocht.

Mueca zal alle gezondheids-, veiligheids- en preventie-protocollen voor COVID-19 strikt volgen.

Ook België brengt hier zijn artiesten, zoals Theater Tol, met de voorstelling Garden of Angels. Frankrijk is vertegenwoordigt door Fabrizzio Rosselli en Bakeké. Uit Nederland komen The Ruggeds met het stuk “Between Us” en de Italianen Kolektiv Lapso Cirk met “Ovvio“. Elk van deze voorstellingen is minstens twee keer te zien in de grotere ruimtes en dit tussen vrijdag 26 en zondag 28 november.

Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje
+ Google Maps