Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Mueca 2023

donderdag 11 mei tot zondag 14 mei

Mueca 2023 nieuw imago met houten kubussen

Mueca 2023 – Straattheater in Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz maakt zich klaar voor de XXIe editie van het Internationale Straatkunst Festival Mueca 2023 van donderdag 11 tot en met zondag 14 mei.

Het Mueca-festival is een van de toonaangevende festivals in Spanje en wil in deze 21ste editie in de straten van de stad Puerto de la Cruz sociale en artistieke connecties tot stand brengen tussen inwoners, bezoekers en de artiesten zelf.

Mueca 2023 zal zich uitdrukken in glimlachen, het delen van ervaringen en een publiek dat steeds meer voelt wat het is om dit festival te beleven.

Officiële website hier.

Het imago van 2023: een festival om van te dromen

Mueca 2023 heeft dit jaar een nieuw imago voor zijn eenentwintigste editie. Voor deze gelegenheid heeft Puerto de la Cruz zich tot de wereld van de dromen gewend en zich in het perspectief van de artiesten geplaatst.

Elk van de letters van Mueca heeft een persoonlijkheid gekregen door middel van een driedimensionale totem van houten kubussen. Er zijn vijf surrealistische personages gecreëerd die symbool staan voor de verschillende kunstenaars die het festival jaar na jaar bezoeken. Zie foto bovenaan.

Na de opstelling en vormgeving van elk van de kubussen werden ze gefotografeerd en vervolgens digitaal bewerkt. Het resultaat is een origineel, fris imago dat in verschillende formaten tot uiting zal komen.

Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje