Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Mujeres World Fest

zaterdag 27 augustus 2022 16u00 tot 23u30

Mujeres World Festival Adeje affiche

Mujeres World Fest Adeje

Het Mujeres World Fest van Adeje voltooit zijn line-up van artiesten en gaat door zaterdag 27 augustus op de Golf van Costa Adeje.

Onder meer volgende artiesten worden verwacht:

  • Guitarricadelafuente
  • DJ Kali
  • Mon Laferte
  • Mala Rodríguez
  • María José Llergo
  • Silvana Estrada
  • Caracoles

Méér dan 8 uur live muziek

Het festival biedt meer dan acht uur livemuziek vanaf 16u00. Kaarten zijn te koop voor de prijs van 35 euro op de officiële website en ook via www.tickety.es en www.tomaticket.es.

Mala Rodríguez – Amor y Odio

Mala Rodríguez heeft een machinegeweer tegen haar keel. Ze klinkt als een bedreiging… en dat is ze ook, maar met veel liefde. Ze is een artieste die verleidt door haar principes en niet door haar make-up: sinds ze op de muziekscène verscheen met Lujo ibérico (2000), is niemand onverschillig gebleven voor haar rhymes en branie.

Elk ticket geeft toegang tot alle delen van het festival

Haar roeping is beloond met een National Music Award, twee Grammy’s en een MTV. Maar wat echt belangrijk voor haar is, is om haar troon te blijven verdedigen. Wat, uiteindelijk, niets anders is dan de strijd voor een betere wereld. “Ik ben te oud voor dit soort dingen,” lacht ze in het interview. Maar, wanneer je het het minst verwacht… knal! Geen hart kan haar kogels weerstaan. Noch in 2021, noch in 2031.

Guitarricadelafuente – La cantera

Guitarricadelafuente bracht op 6 mei zijn eerste album, La cantera, uit, een werk waarin de pure essentie van een bijzondere artiest te vinden is. Met een eigenaardig en verleidelijk talent en extreme originaliteit maakt dat Guitatticadelafuente een van de meest veelbelovende talenten van het moment.

Van het nieuwe album hebben we kunnen proeven van wonderen als Mil y una noches, Vidalita del mar en Quién encendió la luz -zijn boegbeeld-. De nieuwe single, die op dezelfde dag als het album verscheen, is een nummer dat even raadselachtig is als de videoclip, maar bovenal absoluut Guitarrica.

La Cantera is een werk dat aansluit bij de wortels, bij dat “Ahí viene la cantera” waarmee de ouderen van het dorp, Cuevas de Cañart, in de streek Maestrazgo van Teruel, de jongeren plachten te begroeten.

De eerste tournee, La Girica, begon in 2019 en ging door in 2020. Verschillende steden en festivals in Spanje werden aangedaan en vele concerten waren uitverkocht.

In 2020 werd hij genomineerd voor drie categorieën van de MIN Independent Music Awards: Beste opkomende artiest, Beste lied van het jaar voor Agua y mezcal en Beste muziekvideo voor Guantanamera.

Campo de Golf
Costa Adeje,Santa Cruz de TenerifeSpanje