Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Phe Festival 2022

Phe Festival 2022

vrijdag 19 augustus 2022 tot zaterdag 20 augustus 2022

Phe Festival 2022 in Puerto de la Cruz

Het Phe Festival 2022 biedt weer het beste van cultuur op de Canarische Eilanden.

Vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus 2022 gaat het Phe Festival zijn zevende editie tegemoet en bevestigt het opnieuw zijn engagement om van Puerto de la Cruz een referentie voor livemuziek te maken.

Phe Festival biedt een programma dat opnieuw livemuziek zal combineren met frisse en unieke voorstellingen om het publiek opnieuw met elkaar in contact te brengen.

De dagen van live-concerten op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus zijn opnieuw het hoofdargument geworden van deze zomerbelevenis die dagelijks 1.500 mensen zal samenbrengen aan de esplanade van Puerto de la Cruz, een ruimte van 10.000 vierkante meter, aangepast aan vereiste preventieve en gezondheidsmaatregelen.

Hier de officiële website.

Enkele artiesten die reeds hebben toegezegd

Los Planetas, Digitalism, Viva Suecia, Xoel López, Maika Makovski, Instituto Mexicano del Sonido, Adiós Amores, Alizzz, The Parrots, Las Dianas en Chaqueta de Chándal zijn de namen van de line-up die tot dusver bekend is gemaakt door het festival, dat dit jaar de manier waarop de artiesten worden aangekondigd heeft vernieuwd door middel van een bijzondere audiovisuele campagne, met gepersonaliseerde video’s via hun sociale netwerken.

De laatste bevestiging is die van het Hamburgse duo Digitalism. Digitalism is sinds 2004 actief en wordt beschouwd als een van de meest opmerkelijke formaties van de Europese elektronische scene.

Digitalism bevestigt alleen maar wat we al aanvoelden: dat hun vermogen om hits te creëren onuitputtelijk is en dat ze nog steeds een van de leukste bands zijn die Duitsland ooit heeft voortgebracht, zoals ze al hebben laten zien tijdens hun vele internationale tournees.

Reeds toegezegde artiesten

Naast de concertdagen omvat Phe Festival opnieuw een gevarieerd programma van parallelle activiteiten zoals Phe Urban Sports, Phe Yoga en Phe Gallery…

Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje