Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Plenilunio 2023

vrijdag 31 maart tot zondag 2 april

Plenilunio 2023 Santa Cruz de Tenerife

Plenilunio 2023 in Santa Cruz de Tenerife

De veertiende editie van Plenilunio 2023 in Santa Cruz, die vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april wordt gehouden, biedt meer dan honderd activiteiten op 17 verschillende locaties in het stadscentrum. Van de Plaza del Príncipe tot de Esplanade van de Avenida Anaga, via het Plaza de La Candelaria, de Alameda del Duque de Santa Elena en het Museo Histórico Militar de Almeyda

De nieuwe editie van Plenilunio, omvat optredens van Café Quijano en Revólver, evenals workshops, straatmarkten en concerten in de hele stad.

Het belooft het meest plezierige weekend van het jaar te worden.

Dit langverwachte evenement Plenilunio Santa Cruz wordt gekenmerkt door een uitgebreid activiteitenprogramma voor alle doelgroepen. Een nieuwe editie die de krachten bundelt van cultuur, handel, sport en vrije tijd, om zo een weekend vol muziek, festivals, educatieve programma’s, live-acts, markten en andere verrassingen te brengen.

Programma Plenilunio 2023

Vrijdag 31 maart

  • 18u00 – Fiesta de la Cerveza Artesanal y del Mundo – Wereld Bierfestival aan de Alameda del Duque de Santa Elena. Een evenement met DJ’s en Muzikale optredens zowel zaterdag als zondag.
  • 18u00 – Verschillende optredens aan de Plaza de la Candelaria, met Escuela de Calor, 101 Bras Band Arístides en DJ Adam Lord, gevolgd door Café Quijano om 22u00.

Zaterdag 1 april

  • 10u00 – events op meerdere lokaties; aan de Plaza del Príncipe kinderactiviteiten, met wetenscahppelijke workshops, verhalen vertellen, Zumba Kids, op de foto met Disney-figuren een goochelshow en optreden van Los Piojillos; aan de Plaza de España is er een Atlantische markt en een Ludoteca.
  • 13u00 – podium van de Plaza del Chicharro concerten door Los Rolling del Son, The Blue Moon Cats en Swingverwenzas.
  • 18u00 – podium Plaza de la Candelaria diverse optredens
  • 22u00 – podium Plaza de la Candelaria, hoogtepunt met optreden van Revólver
  • 17u00-22u00 – podium Avenida Anaga optredens van The Rave Kulture, zoals DJ Jonay, Kruger, Beat Creator, DJ Avero en DJ Roger en zal ook worden aangevuld met verschillende activiteiten, tentoonstellingen en straatmarkten, zoals de Vinyl Fair, El Despertar de lo Retro en Plenilunio Urbano, die van 11u00 tot 00u00 uur zullen plaatsvinden.

Volledig officieel programma hier.

Le Good Market

Een ander hoogtepunt van het weekend is Le Good Market, die zoals elk jaar op zaterdag en zondag plaatsvindt in het García Sanabria Park, waar een breed scala aan gastronomie en ambachtelijke producten wordt aangeboden, gecombineerd met muziek en spelletjes.

Ook de markt van Nuestra Señora de África opent op zaterdag vanaf 19u00 uur haar deuren, met een programma van muzikale optredens en een ruim gastronomisch aanbod.

In het Bulevar-park zijn er ondertussen wetenschappelijke workshops en springkussens, in het Casa del Carnaval worden workshops en rondleidingen georganiseerd, terwijl het Historisch en Militair Museum van Almeyda (Museo Histórico y Militar Almeyda) een lange lijst van activiteiten heeft geprogrammeerd die op zaterdag zullen plaatsvinden, zoals de Historische Recreatie van de Tweede Wereldoorlog of de Historische Recreatie van de aanval van admiraal Horatio Nelson op Santa Cruz.

Optochten

Plenilunio 2023 Santa Cruz omvat ook verschillende optochten door het stadscentrum op zaterdag 1 en zondag 2 april, van 12u00 tot 19u00.

Calle Castillo
Santa Cruz,Santa Cruz de TenerifeSpanje
+ Google Maps