Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ruta de la Tapa Santa Cruz

donderdag 7 september tot zondag 24 september

Ruta de la Tapa de la Huerta Santa Cruz

De Ruta de la Tapa de la Huerta start in Santa Cruz

De Ruta de la Tapa de la Huerta in Santa Cruz de Tenerife is van start gegaan en maar liefst 60 etablissementen doen hieraan mee.

Vanaf donderdag 7 september tot zondag 24 september kunnen inwoners en bezoekers van de hoofdstad van Tenerife genieten van een uniek gastronomisch aanbod: een tapa met een drankje voor slechts 4 euro.

Promotie lokale groenten en streekproducten

De nieuwe editie van dit evenement staat in het teken van de promotie van streekproducten uit het prachtige Anagamassief, het EDUSI-gebied. Door de focus te leggen op deze lokale producten, wordt niet alleen de rijke culinaire traditie van de regio benadrukt, maar ook het belang van duurzame landbouw en een gezonde levensstijl.

De deelnemende etablissementen hebben hun uiterste best gedaan om bijzondere en verrassende tapas te creëren die de smaakpapillen weten te prikkelen. Van smaakvolle groenteschotels tot innovatieve gerechten met geurige kruiden, er is voor ieder wat wils. De combinatie van de heerlijke tapas met een verfrissend drankje maakt dit culinaire avontuur extra aantrekkelijk.

Raadpleeg de tapas en deelnemers via de app

Ga op ontdekkingstocht langs de verschillende deelnemende restaurants, bars en cafés en geniet van de diversiteit en verrassingen die de Ruta de la Tapa de la Huerta te bieden heeft. Verwen je smaakpapillen met authentieke smaken, laat je verrassen door nieuwe culinaire creaties en geniet van de gezellige sfeer die deze tapa route met zich meebrengt.

De deelnemende bedrijven, inclusief hun openingstijden en locaties, de ingrediënten met foto’s van elke creatieve tapa, zijn te raadplegen via de webapp www.degustalatapasantacruz.com.

Enkele van de bedrijven die deelnemen zijn Bakos Gourmet, Bar Barbastro, Como en Casa Lila, 2 Grados Centígrados, Contigo Comida Saludable, Ceviboom, Auyama Real Food, Restaurante Vintage en Bar Demi….

Zowel de lokale bevolking als het publiek worden beloond via een stemsysteem waarmee de drie beste tapas kunnen worden gekozen, evenals de drie gebruikers die hun stem registreren via de webapp.

Calle Castillo
Santa Cruz,Santa Cruz de TenerifeSpanje
+ Google Maps