Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TLP Tenerife Winter in Magma Adeje

donderdag 6 december 2018 tot maandag 10 december 2018

TLP Tenerife Winter in Adeje

TLP Tenerife Winter

Ontdek TLP Tenerife Winter, deze nieuwe editie verhuist naar Zuid-Tenerife.

Nieuwe technologie, e-sport, gaming trends in het Magma Arte & Congresos, Costa Adeje van donderdag 6 tot en met zondag 9 december 2018.

Het TLP Tenerife Winter-evenement wordt georganiseerd door de Asociación Innova7, met medewerking van de Cabildo de Tenerife, INTech Tenerife, en de regering van de Canarische Eilanden.

Het is een uniek evenement waarin verschillende thematische gebieden naast elkaar bestaan die deze beurs aantrekkelijk maken voor alle soorten publiek.

TLP LAN Party

De TLP LAN Party-zone gericht op gaming met meer toernooien dan ooit tevoren en waar de nachten worden gevuld met verschillende activiteiten en verschillende thema’s. Non-stop 24 uur creativiteit en leren in de hoofdrol.

TLP Winter-Con

TLP Winter-Con neemt het over van TLP Summer-Con, waarbij je kan genieten van alle aangeboden activiteiten, zowel overdag als ’s nachts. TLP Winter-Con is de plaats waar alle ervaringen van het evenement samenkomen: Comics, Aziatische cultuur, bordspellen, wedstrijden en andere nieuwigheden, speciale gasten en nog veel meer.

TLP Innova

Vorming, communicatie en verspreiding is wat TLP Innova definieert. In deze editie staat de vorming centraal, software ontwikkeling en eSports games waar professionelen hun kennis overdragen. Ontwikkelen van apps, animaties in 2D en 3D, ontwikkelen van web-applicaties, en ook het ondernemerschap dat hierbij komt kijken.

TLP e-sports

Videogames en e-sports met meer toernooien dan ooit en meer dan 15.000 euro aan prijzen. TLP Tenerife Winter organiseert verschillende internationale toernooien van verschillende games die binnenkort worden aangekondigd.

Tickets voor TLP Tenerife Winter

Hier kan je tickets bestellen (vanaf 5 euro).

Officiële website hier.

TLP Tenerife Winter gaming en e-sports

Bekijk hier andere komende evenementen.

Details

Start:
donderdag 6 december 2018
End:
maandag 10 december 2018
Events Category:
Events Tags:
, ,

Locatie

Magma Arte & Congresos
Avda. Los Pueblos, s/n
Costa Adeje, Santa Cruz de Tenerife 38660 Spanje
+ Google Map