Liefde op Tenerife – Welke gemeente?

Liefde op Tenerife - zoenend koppel bij zonsondergang

De beste gemeenten van Tenerife om een partner te vinden

Steeds meer mensen vinden hun wederhelft na hun 40ste levensjaar, een leeftijd waarop ze een grotere volwassenheid hebben bereikt, andere prioriteiten stellen en op zoek zijn naar andere ervaringen. Op Tenerife zijn er verschillende gemeenten waar mannen en vrouwen van verschillende leeftijdsgroepen meer kans hebben om een partner te vinden.

Liefde vinden voor 20-ers en 30-ers

San Miguel de Abona is de gemeente in de provincie Santa Cruz de Tenerife waar een man tussen de 20 en 39 jaar de grootste kans heeft om een partner te vinden, aangezien er 7,9% meer vrouwen dan mannen in die leeftijdscategorie wonen.

Santiago del Teide (+7,4% meer vrouwen dan mannen) en Güímar (+4,9%) zijn respectievelijk de tweede en derde gemeente met meer vrouwen dan mannen in tussen 20 en 39 jaar.

Liefde op Tenerife na je 40ste

In de provincie Santa Cruz de Tenerife hebben mannen tussen de 40 en 59 jaar de grootste kans om een partner te vinden in Candelaria (+6,6% meer vrouwen dan mannen), Los Llanos de Aridane (La Palma) (+6,1%) en Breña Alta (La Palma) (+5,7%).

Liefde op latere leeftijd 60+

Ook na je 60ste is het mogelijk om de liefde te vinden, al komt dit minder vaak voor. Mannen op Tenerife tussen de 60 en 69 jaar kunnen gemakkelijker een partner vinden in de hoofdstad Santa Cruz de Tenerife (+19,2% meer vrouwen dan mannen), Santa Cruz de la Palma (hoofdstad La Palma) (+18,6%) en Puerto de la Cruz (+17,9%).

Tenerife is niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook een geweldige plek om de liefde te vinden, ongeacht je leeftijd. De eilandbewoners staan bekend om hun warme en gastvrije karakter, wat het makkelijker maakt om nieuwe mensen te ontmoeten en relaties op te bouwen. Bovendien biedt het prachtige landschap en de ontspannen levensstijl de perfecte setting voor romantiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…