• Geen categorie
  • 1

Getuigenis appartement Tenerife

Los Geranios Tenerife

Los Geranios Tenerife

Een heel leuke getuigenis kregen we van Cor en Elena, die van 22 maart tot 7 april 2010 in ons appartement te Tenerife verbleven.

Het is al weer een paar weken geleden dat we zijn vertrokken. dit wilden we toch nog graag zeggen.. We hebben enorm genoten van het luxe appartement. De ontvangst was erg vriendelijk en alles tot in de puntjes verzorgd. Dit was de eerste keer dat er niet een hotel was geboekt en dit werd gehuurd. In 1 woord geweldig, gewoon echt veel beter als een luxe hotel. Meer comfort en helemaal op je zelf. Een aantal welkomst cadeaus troffen wij bij onze binnenkomst aan. Het appartement is kort terug geheel gerenoveerd door de huidige eigenaar, waarbij je echt kunt spreken van een “5 sterren gevoel”.  Zelfs een wasmachine en ook een grote kluis -waar de 17 inch notebook met gemak in past- zijn aanwezig.  De locatie is geweldig, want bij de voordeur is het overdekte winkelcentrum met een grote supermarkt en als je op het balkon staat heb je direct zicht op zee en de haven van Puerto Colon. Er is altijd wel iets te zien in de haven of de wandelpaden langs de stranden.

Voor internet verbinding ben je aangewezen op WIFI tenerife. Een maandabonnement kun je online afsluiten voor 39 euro. Nadeel was dat in het appartement de verbinding wegviel op het balkon en dus was alleen binnen internet beschikbaar (er schijnt binnenkort verbetering te komen).

Het complex Los Geranios waar het appartement is gelegen is erg schoon en netjes. De regels zijn duidelijk en geluidsoverlast  zul je hier niet aantreffen. Als je ergens niet uitkomt bel je even met Guy en hij komt direct langs of geeft tips hoe dit opgelost kan worden. Erg attent allemaal. Nogmaals we hebben erg genoten van deze vakantie en komen zeker hier nog eens terug. U kunt dit met een gerust hart boeken, hier krijgt u geen spijt van.
Guy en Milenka veel dank voor jullie warmte en gastvrijheid!

Cor en Elena

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. admin schreef:

    Inderdaad de WiFi ontvangst is nu optimaal in het appartement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Delen aub

Deel dit met je Tenerife vrienden aub