Arts Lifestyle & Shopping Arona Tenerife

Arts Shopping ´s nachts

Arts Shopping – Arts Lifestyle & Shopping Arona

Arts Lifestyle & Shopping” is de naam van een nieuw en uniek Arts Shopping Center in aanbouw.arbeider bij Arts Centrum

Het is gelegen tussen twee stranden, Playa Las Vistas en Playa del Camisón, in het hart van de “Golden Mile” van Playa de las Américas. Het maanvormige schiereilandje is zo georiënteerd dat hier de zonsondergangen perfect tot hun recht komen.

Arts Lifestyle & Shopping combineert kunstzinnig shoppen, dineren en entertainment.

De architectuur is innovatief, natuurvriendelijk en met respect voor het typische kustlandschap.

Op het perceel staan méér dan honderd palmbomen, waaronder een aantal beschermde soorten, deze blijven bewaard en helpen mee aan het creëren van een subtropisch micro-klimaat. Het wordt een oase van rust met de vele zitplaatsen tussen de palmbomen.

Diego Cano

Het project is van de hand van de lokale ondernemer Diego Cano, eigenaar en ontwikkelaar van Arts Lifestyle & Shopping.Arts Lifestyle

Diego Cano is onder meer bekend van Faro Chill Art, Dental Loft en restaurant Bushido met het geïntegreerde Be Flat, waar bekende Jazz, Swing & Blues artiesten komen performen.

Het ambitieuze project startte juli 2014 en zou afgewerkt zijn na een 36-tal maanden, dus noteer augustus 2017 in de agenda!

Het Arts Shopping center is uniek in Zuid Tenerife en Diego Cano zegt: “Je kunt er relaxen na een dag hard werken, genieten van de sfeer, een beetje winkelen, misschien een hapje eten of genieten van een drankje aan de bar of gewoon bij de fonteinen zitten en naar de sterren kijken of luisteren naar de klotsende golven.

In het Arts centrum zal er steeds een constante temperatuur van 20 ºC heersen. De winkels worden strikt beperkt in aantal, en zijn allen exclusief. Zo zal er maar één schoenwinkel zijn, één dames boetiek etc…

Garik Israelian, de astrofysicus die Starmus Festival mee ontwikkelt, zorgt voor de perfecte sfeer in het Arts Shopping centrum, zodat mensen willen blijven, niet voor 15 minuten, maar voor uren.

Waar?

Arts Lifestyle & Shopping
Francisco Andrade Fumero nº 1
38660 – Las Américas

Tel. +34.922.788.125
Fax. +34.922.788.526

Lokatie op Google Maps

Update 24 februari 2018

Het Arts Shopping center dat zou openen in augustus 2017 is nog steeds niet afgewerkt. Er staat nog een grote kraan en arbeiders zijn druk bezig. Volgens hen zou het nog wel twee jaar kunnen duren….

Hieronder enkele beelden van de voortgang genomen 24 februari 2018.

Zo zal het Arts shopping center worden

Klik op onderstaande foto voor een grote plattegrond

plattegrond Arts Shopping Arona

 

Simulatie foto’s van het nieuwe Arts Shopping Center

Arts shopping TenerifeArts Lifestyle Shopping `s avondsArts shopping bovenaanzichtArts Lifestyle shopping Arona palmbomenArts Lifestyle Shopping Arona zwembad

Bericht aangepast 29 augustus 2016

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *