Beste Canarische producten – een gids

Beste Canarische producten

De ultieme gids voor de beste Canarische producten: van kazen tot wijnen

De Canarische Eilanden staan niet alleen bekend om hun prachtige landschappen en zonnige weer, maar ook om hun ongelooflijke culinaire schatten. Het is de thuisbasis van een breed scala aan bekroonde producten, van heerlijke kazen en olijfolie van topkwaliteit tot voortreffelijke wijnen. Het goede nieuws is dat een online gids, samengesteld door de overheid van de Canarische Eilanden, binnenkort deze prijswinnende producten in de schijnwerpers zal zetten.

Ontdek de gids van de beste Canarische producten

De Canarische Eilanden hebben een gids gemaakt die een schat aan informatie bevat over de meest prestigieuze producten die het archipel te bieden heeft. Deze gids zal beschikbaar zijn op de officiële website van de Agrocanarias-wedstrijden.

In deze gids vind je niet alleen details over de bekroonde producten, maar ook informatie over waar je ze kunt kopen, inclusief de locatie van de winkels en contactgegevens. De voornaamste bedoeling is om het voor klanten eenvoudiger te maken om deze Canarische artikels aan te schaffen, zoals aangekondigd door de Canarische overheid in een persbericht.

Deelnemen aan het “Regala Agrocanarias” initiatief

Als je een fysieke winkel of een online winkel hebt en deze unieke Canarische producten wilt aanbieden, is er een geweldige kans voor jou. Het “Regala Agrocanarias” initiatief, gesteund door het Instituto Canario de Calidad Agroalimentaria (ICCA), staat open voor deelnemers. Maar let op, je moet je aanmelden vóór 6 november 2023.

De fysieke of online winkel met het breedste aanbod van deze bekroonde producten zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan een speciale ceremonie waarbij de producenten worden gehuldigd. Dit is een kans om de mensen te eren die investeren in Canarische producten van topkwaliteit en om bewustwording te creëren bij de consumenten over het belang van het ondersteunen van lokale producten.

Bijdrage aan de lokale economie

Met de feestdagen om de hoek, lanceert het ICCA deze gids voor iedereen die op zoek is naar lokale en speciale culinaire ervaringen. Het kiezen van Canarische producten, die zijn beoordeeld als de beste van de eilanden door verschillende proefpanels tijdens het concours, draagt bij aan de groei van de lokale economie en de creatie van banen. Het ondersteunt bovendien het behoud van het platteland, de primaire sector en de tradities die daarmee verbonden zijn, en biedt talloze voordelen voor onze gemeenschap.

Haal de beste Canarische producten in huis

De Canarische Eilanden hebben veel te bieden, niet alleen als toeristische bestemming, maar ook als leverancier van enkele van de beste culinaire schatten. Met de introductie van deze online gids wordt het voor iedereen gemakkelijker om de bekroonde producten van de eilanden te ontdekken en te proeven.

Laten we samen bijdragen aan de groei van de lokale economie en het behoud van de unieke tradities van de Canarische Eilanden door te kiezen voor deze producten van topkwaliteit. Komende feestdagen zijn een geweldige gelegenheid om dit te doen! Bron

Lees op deze pagina over de typische Canarische gastronomie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…