Driekoningen 2013

 
Driekoningen Los Cristianos

Drie Koningen 2013

Drie Koningen (Los Reyes Magos) is in Spanje, dus ook in Tenerife een heel belangrijk feest. De kinderen krijgen die dag hun speelgoed, en de avond voordien arriveren de Drie Wijzen en is er altijd een schitterende stoet met praalwagens en diverse attracties (onder meer vuurspuwers). Je kan Driekoningen vergelijken met het Sinterklaasfeest dat wij bij ons kennen.

Driekoningen 2012

Drie Koningen in Los Cristianos

Zaterdag 5 januari vanaf 16u00 wordt Los Cristianos omgetoverd in een wereld van illusie en fantasie. Om 19u30 aankomst van de Driekoningen aan de haven van Los Cristianos. Daar vertrekt de grote stoet met bestemming het Centro Cultural van Los Cristianos. Daar worden de brieven, geschreven door de kinderen, verzameld en aan de Koningen overhandigt.

Drie Koningen in Adeje

Zaterdag 5 januari te 17u00 aankomst per helikopter van de Driekoningen (Los Reyes Magos de Oriente) in het voetbalstadion El Galeón te Adeje (Campo Municipal de Fútbol de Adeje -El Galeón)
Zaterdagavond te 19u30 grote optocht Los Reyes Magos met bekende televisie figuren (Disney etc…) en diverse acts (Gran Cabalgata de Reyes) in de hoofdstraat van Adeje (Calle Grande – Adeje).

Dit evenement is niet te missen… maar kom op tijd, want zoals elk jaar zal er een massa volk aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…