Laden Evenementen

39ste Ambachtenbeurs Pinolere

vrijdag 6 september tot zondag 8 september

Ambachtenbeurs Pinolere

Ontdek de 39ste Pinolere Ambachtenbeurs in La Orotava

De 39ste editie van de Pinolere Ambachtenbeurs is een niet te missen evenement voor iedereen die de rijke Canarische cultuur en tradities wil ervaren. Dit jaar vindt de beurs plaats van vrijdag 6 tot zondag 8 september in het Museo y Parque Etnográfico in het rurale hart van La Orotava. De beurs wordt georganiseerd door de Asociación Cultural Pinolere en ondersteund door het Ayuntamiento de la Villa de La Orotava en het Cabildo de Tenerife.

Thema: ambachten van traditionele Canarische spelletjes en speelgoed

Het thema van dit jaar is “De ambachten van de traditionele Canarische spelletjes en speelgoed”. Bezoekers krijgen de kans om unieke handgemaakte stukken te bewonderen en te kopen, die de rijke culturele erfenis van de Canarische Eilanden weerspiegelen. Van houten speelgoed tot bordspellen, de beurs biedt een nostalgische reis terug in de tijd.

Een cultureel hoogtepunt

De Pinolere Ambachtenbeurs is niet alleen een plek om ambachten te bewonderen, maar ook een cultureel hoogtepunt waar bezoekers kunnen genieten van traditionele muziek, dans en gastronomische lekkernijen. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers, zowel locals als toeristen, die op zoek zijn naar een authentieke ervaring.

Bron: Villa de La Orotava

Etnografisch museum, Calle Alzados GuanchesPinolere
Pinolere,Santa Cruz de Tenerife38310Spanje
+ Google Maps

Ook interessant om weten…