Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Beer Festival Santa Cruz

vrijdag 14 oktober 2022 tot zondag 16 oktober 2022

Beer Festival Santa Cruz

Beer Festival Santa Cruz, met 8 van de meest representatieve DJ’s

Het Beer Festival van Santa Cruz de Tenerife integreert in zijn editie van 2022 La Fiesta de las Fiestas, het evenement dat de afgelopen jaren één van de meest populaire op het eiland wordt genoemd.

Deze jaarlijkse ontmoeting in de hoofdstad met de wereld van cultuur en gastronomie vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober aan de Plaza de la Alameda in Santa Cruz.

Fiesta de las Fiestas

Het Fiesta de Las Fiestas zal plaatsvinden vrijdag en zaterdag avond en heeft voor deze gelegenheid acht van de meest representatieve DJ’s van het moment geprogrammeerd.

Voor zijn debuut in de hoofdstad heeft La Fiesta de las Fiestas de aanwezigheid bevestigd van Víctor Carballeira, Tana Sandonal, Eva Olivo en Alex Méndez –vrijdag- en David Laurentini, Juana La Cubana, Renzzo Selector y Beat Creator –zaterdag-. Daarnaast zal Sistah Vibes het evenement voortzetten op het live podium.

Naast dit ruime aanbod aan dj’s zal het Santa Cruz Beer Festival opnieuw een podium hebben voor live muziek, met 10 muziekgroepen en drie comedyshows op vrijdag, zaterdag en zondag, waarmee het nieuwe Bier & Comedy wordt gelanceerd, met Abubukaka, Aarón Gómez en Omayra Cazorla.

Tijdens de concerten zullen Sterogroove, Soul Sanet, Asere -vrijdag-, Los Vándalos, Mel Ömana, Los Lola, Joe’s Band optreden. Ni 1 Pelo de Tonto -zaterdag-, Escuela de Calor en Picaretas Reggae -zondag-. Kaarten, die 3 euro kosten voor elk van de dagen, zijn verkrijgbaar via de website www.tickety.es.

Calle Castillo
Santa Cruz,Santa Cruz de TenerifeSpanje

Ook interessant om weten…