Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Carnaval Puerto de la Cruz 2024

vrijdag 2 februari tot zaterdag 24 februari

Carnaval de Verano Puerto de la Cruz

Internationaal Carnaval Puerto de la Cruz 2024

Puerto de la Cruz maakt zich op voor het carnaval dat in het teken staat van het Eurovisie Songfestival, dus warm je heupen op en maak je kostuum klaar, want we gaan naar Bestemming Carnaval.

Meer details en programma Carnaval Puerto de la Cruz hier.

Het Carnaval begint vrijdag 2 februari met de inhuldigingsceremonie.

Thema Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival is vandaag het grootste audiovisuele spektakel in de geschiedenis, een festival dat grenzen overschrijdt en culturen verenigt door middel van muziek.

Eurovisie is een muziekfestival dat elk jaar tussen de 160 en 200 miljoen kijkers trekt, in heel Europa en een deel van de wereld. Jaar na jaar slaagt het erin om het meest bekeken niet-sport evenement op de planeet te zijn.

Hier meer over de affiche Carnaval Puerto de la Cruz 2024

In de loop der jaren is Eurovisie uitgegroeid tot een ruimte van vrijheid en grensoverschrijding, maar ook van controverse, die heeft gediend om allerlei barrières te overwinnen en die een echte oase van vrijheid is voor het talent van grote artiesten en groepen om bekend te worden en over de hele wereld te worden verspreid.

Haal je innerlijke ster naar boven, pak je microfoon en trek je beste kleren aan, want dit “EuroCarnival” is voor jou om te genieten!

Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje
+ Google Maps

Ook interessant om weten…