Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Cook Music Festival

vrijdag 8 juli 2022 08u00 tot zondag 24 juli 2022 17u00

Cook Music Festival in Puerto de la Cruz

Cook Music Festival in Puerto de la Cruz

Cook Music Festival heeft een afspraak met zijn publiek van vrijdag 8 juli tot zondag 24 juli, aan de haven van Puerto de la Cruz. Het zal het meest ambitieuze evenement van de zomer worden met concerten die ook gepaard zullen gaan met de beste humor en gastronomie van de eilanden.

Meer dan twintig nationale en internationale artiesten zullen het beste van hun repertoire ten gehore brengen tijdens concerten in het kader van de Grote Feesten van juli in Puerto de la Cruz.

Zoals ook het geval is met andere grote evenementen op de eilanden, hoopt de burgemeester dat tegen juli de verschillende beperkingen zullen zijn opgeheven, zodat het evenement voor elk optreden meer dan 7.000 mensen kan ontvangen.

“De organisatoren gaan door met de intentie om de voorstellingen toegankelijk te maken voor alle soorten publiek, en ook voorstellingen aan te bieden met gratis toegang”.

De burgemeester wilde geen namen van artiesten bekendmaken, al zei hij wel dat het gaat om toppers uit de wereld van pop, salsa en reggaeton. In afwachting van deze aankondigingen, die in de komende weken worden verwacht, werd de wedstrijd voor het ontwerpen van de affiche voor het evenement, dat deel zal uitmaken van de juli-feesten van Puerto de la Cruz, aangekondigd.

Alle informatie over de wedstrijd, die openstaat voor ontwerpers van alle eilanden, is te vinden op de website en het resultaat zal samen met de eerste bevestigde artiesten eind april worden bekendgemaakt.

Hoe naar het Festival komen?

Het Cook Music Festival vindt plaats op de Esplanada del Muelle in Puerto De La Cruz, met gemakkelijke toegang en grote parkeerterreinen.

Hier meer info over de buslijnen van TITSA.

  • Bus nummer 102: Santa Cruz – Puerto de la Cruz
  • Bus nummer 103: Santa Cruz- Puerto de la Cruz (direct)
  • Bus nummer 100: Santa Cruz -Puerto de la Cruz (direct)

Service vanuit het zuiden van Tenerife (Los Cristianos) naar Santa Cruz (verbinding) en u zult een andere bus moeten nemen om naar Puerto de la Cruz te gaan.

  • Bus nummer 110: Los Cristianos – Santa Cruz, vervolgens bus nummer 100: Santa Cruz -Puerto de la Cruz (direct)
  • Bus nummer 111: Luchthaven Noord – Santa Cruz de Tenerife, vervolgens bus nummer 100: Santa Cruz -Puerto de la Cruz (direct)
Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje

Ook interessant om weten…