Laden Evenementen

PHE Festival 2024

vrijdag 23 augustus tot zaterdag 24 augustus

PHE Festival 2024 in Puerto de la Cruz

PHE Festival 2024 in Puerto de la Cruz

De negende editie van het PHE Festival, dat plaatsvindt op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus in Puerto de la Cruz, heeft zijn eerste artiesten bevestigd. Dit jaar belooft een opwindende mix van internationale en nationale talenten, waaronder de Amerikaanse band!!! (Chk, Chk, Chk) die bekend staat om hun unieke danspunkstijl, en een reeks prominente Spaanse bands zoals León Benavente, Shego en Camellos.

Eerste bevestigde acts en wat ze brengen

Tot nu toe zijn er zeven acts bevestigd, waaronder Pimp Flaco, La Paloma en Repion. Deze aankondiging brengt al een veelbelovende diversiteit aan muziekgenres naar voren, van indie rock tot elektronische en urban stijlen. De Amerikaanse band!!! (Chk, Chk, Chk) is vooral opvallend, met een 25-jarige carrière vol lovende recensies voor hun energieke liveoptredens.

León Benavente, een sleutelfiguur in de nationale indie rockscene, maakt zijn terugkeer naar het festival na een eerdere performance in 2017. Hun recente tour ter ere van hun 10-jarig bestaan was een doorslaand succes, met uitverkochte shows op elke locatie.

PHE FEstival 2024: meer dan muziek!

Naast de muzikale acts omvat het PHE Festival een reeks zij-evenementen die de creatieve en sportieve geest van het festival benadrukken. Bezoekers kunnen uitkijken naar Urban Sports tentoonstellingen met skateboarding en BMX, Summer Camp workshops, outdoor activiteiten, de traditionele PHE Yoga bijeenkomst, en een collectieve tentoonstelling van opkomende kunstenaars in de PHE Gallery.

De organisatoren plannen binnenkort nog twee “bekende” acts te onthullen, naast verschillende nationale artiesten die hun debuut in Tenerife zullen maken. Deze toekomstige aankondigingen verhogen de anticipatie en beloven een nog rijker en diverser programma.

Het PHE Festival 2024 in Puerto de la Cruz staat klaar om een onvergetelijke ervaring te bieden met een boeiende mix van muziek, kunst en sport. Met de eerste bevestigde acts en de belofte van meer spannende aankondigingen, is het evenement een must-visit voor liefhebbers van cultuur en entertainment.

Zie ook de officiële website van het event.

Centro
Puerto de la Cruz,Santa Cruz de Tenerife38400Spanje
+ Google Maps

Ook interessant om weten…