Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Saborea San Miguel de Abona 2022

vrijdag 7 oktober 2022 tot zaterdag 5 november 2022

Saborea San Miguel de Abona 2022

Saborea San Miguel De Abona 2022 gaat door van vrijdag 7 oktober t/m zaterdag 5 november 2022. Een groot gastronomische evenement dat sinds 2012 in de gemeente wordt gehouden.

Elk jaar versterkt San Miguel de Abona zijn positie als gastronomische bestemming van Tenerife. Er worden dit jaar spectaculaire tapas bereid door de deelnemers.

Saborea San Miguel de Abona 2022 - enkele tapas

Elk jaar versterkt San Miguel de Abona zijn positie als gastronomische bestemming van Tenerife. Er worden dit jaar spectaculaire tapas bereid door de deelnemers.

XI Ruta de la Tapa

Deze editie zal de XI Ruta de la Tapa plaatsvinden van vrijdag 14 oktober tot vrijdag 4 november 2022, en de inschrijvingsperiode is al geopend voor alle horeca van de gemeente die willen deelnemen.

Het doel van dit project is de activiteit van de horecasector te bevorderen, te versterken en te stimuleren, de bars, cafés, restaurants en tavernes van het gebied bekend te maken bij zowel inwoners als toeristen, de culinaire rijkdom van ons land te promoten, in te zetten op de kwaliteit en het professionalisme van de sector en de creativiteit van de deelnemende professionals aan te moedigen.

Lijst met deelnemers op deze pagina.

Saborea Ruta de la Tapa - kaart met deelnemers

GastroSur 2022

GastroSur vindt plaats op vrijdag 7 oktober op de Plaza del Agricultor-Constitución van 11u30 tot 16u30, en zal alles wat de primaire sector vertegenwoordigt onder de aandacht brengen. Het evenement omvat een markt met lokale producten, lezingen en proeverijen.

Een referentie-evenement voor de landbouw-, veeteelt- en visserijsector, met een markt van lokale producten, opleidingsgesprekken en proeverijen, en het aanknopen van handelsbetrekkingen tussen producenten uit het zuiden van Tenerife en professionals uit de horeca.

GastroSur is gratis toegankelijk, mits voorafgaande registratie via e-mail info@cest.org. GastroSur richt zich op het grote publiek, op degenen die verantwoordelijk zijn voor de aankoop van voedingsmiddelen en op chef-koks en chef-koks. Programma GastroSur op deze pagina

San Miguel de Abona,Santa Cruz de TenerifeSpanje

Ook interessant om weten…