Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Sansofé El Médano

zaterdag 2 juli 2022 tot zondag 28 augustus 2022

Sansofé El Médano - presentatie

Sansofé El Médano 2022

Sansofé El Médano is terug deze zomer en is één van de meest langverwachte culturele zomers in het zuiden van Tenerife. Met een uitgebreid programma van concerten, festivals, gastronomische evenementen, sport, bioscoop en workshops die volledig gratis zijn en voor iedereen, met als doel de normaliteit te herstellen na twee zomers zonder activiteiten vanwege de pandemie-maatregelen.

Tijdens de maanden juli en augustus vinden meer dan 70 evenementen plaats en vandaag, zaterdag 2 juli, op de Plaza de El Médano is de aanvang met de voorstelling van de groep ‘Jeita’ en de show ‘Canarias: Archipiélago de Volcanes’.

Sansofé El Médano, een van de belangrijkste culturele programma’s op Tenerife, die gedurende twee maanden concerten, festivals, gastronomische evenementen, sportactiviteiten, bioscoop, tentoonstellingen, workshops en kindershows zal aanbieden, helemaal gratis.

Het ministerie van Cultuur heeft deze activiteiten voorbereid op verschillende lokaties, maar vooral aan de kust, zodat bewoners en toeristen opnieuw kunnen genieten van vakanties met familie en tegelijkertijd de lokale economie ondersteunen.

Enkele hoogtepunten van Sansofé

  • zaterdag 16 juli: zijn de Trail Nocturno El Médano op de Plaza van El Médano.
  • vrijdag 29 juli: Sensaciones, Sabores de Verano, gastronomie en muziek op de Plaza van El Médano.
  • een jeugdavond en verschillende muzikale optredens van onder andere Los Sabandeños, La Parranda Chasnera en de José Reyes Martín Cultural Society Music Band.
  • zaterdag 13 augustus: Het Festival de Nuevos Talentos, georganiseerd door de Jeugdraad, gericht op veelbelovende jonge Canarische dansers en muzikanten
  • van 15 tot 21 augustus: het 17e Folkloristische Festival, een van de meest langverwachte evenementen, die ons opnieuw zal meenemen op een reis door muziek en dans van groepen uit verschillende delen van de wereld (o.a. Chili en Colombia),.
  • zaterdag 27 augustus: het Miss Sur-verkiezingsgala op de Plaza van El Médano, aanvang 21u30.
Calle Picachos, 2
El Médano,Santa Cruz de Tenerife38612Spanje

Ook interessant om weten…