Feria de Artesanía de Pinolere – Keramiek en Gastronomie

Feria de Artesanía de Pinolere 2016

Gastronomie in La Orotava
Feria de Artesanía de Pinolere

De Feria de Artesanía de Pinolere is één van de meest belangrijke regionale beurzen van de Canarische Eilanden. Traditioneel wordt ook deze 31ste editie gehouden in het 10.000 m2 grote Etnografische centrum van Pinolere, een soort Bokrijk (Parque Etnográfico de Pinolere). Het wordt een mix van ambachtkunsten en creatieve gastronomie.Gastronomie Feria de Artesanía de Pinolere

Jaarlijks komen gemiddeld 30.000 bezoekers naar de Feria de Artesanía van Pinolere.

Méér dan 220 verschillende ambachtslui afkomstig uit al de Canarische eilanden, nemen deel aan de XXXI editie van de Feria de Artesanía van Pinolere. Een uitgebreid aanbod aan evenementen wordt aangeboden rond het centrale thema “Canarische hedendaagse keramiek“.

Tevens wordt dit evenement gekoppeld aan de creatieve keuken van de Canarische eilanden, topchefs zijn aanwezig en er is ook show cooking, o.a. door Braulio Simancas en Rubén González, met gratis degustatie.

Wanneer?

Pinolere, een soort Bokrijk

De beurs gaat door van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september, telkens van 10u00 tot 21u00.

Tickets

Tickets aan de ingang kosten 2,50 euro, doch voor de eerste keer is het mogelijk om aan 2 euro tickets in voorverkoop aan te schaffen (bij de Asociación Cultural Pinolere, la Tasca El Valle nabij het Oficina Municipal de Turismo van La Orotava en ook in Puerto de la Cruz bij La Ranilla Espacio Artesano in de Calle Mequinez).

Gratis vervoer

Zoals vorige jaren wordt er gratis vervoer voorzien vanaf het centrum van La Orotava tot aan de Feria de Artesanía te Pinolere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…