Fiestas Los Cristianos 2014 – Virgen del Carmen

Fiestas Los Cristianos 2014

Fiestas los Cristianos 2014

De eerste week van september (van 1 tot en met 8 september) zijn het Fiestas in Los Cristianos 2014, ter ere van de Virgen del Carmen. De belangrijkste dag is Zondag 7 september met de Maritieme Processie van de Virgen del Carmen en groot vuurwerk. Ook zijn er verschillende dansavonden. Zie de details hieronder bij de “Hoogtepunten Fiestas Los Cristianso 2014”. Volledig programma hier downloaden.

Hoogtepunten Fiestas Los Cristianos 2014

Zondag 31 augustus

21u00 Pregón (aankondiging) de las Fiestas en Honor a la Virgen del Carmen door Don Carmelo Hernandez Delgado en optreden van Alsur. Waar? Kerkplein (Plaza de la Iglesia) van Los Cristianos.

Dinsdag 2 september

21u00  Gala – Concierto benéfico, “III Edición Premio Playero” met optreden van Alma de Boleros en Amazig. Opbrengsten ten voordele van de KM Solidario Tenerife Sur (Kankerpatienten). In samenwerking met Ilustre Ayuntamiento de Arona. Waar? Recinto de las Fiestas, Bulevar Chajofe, Los Cristianos.

Woensdag 3 september

21u30 Gran Gala de elección de la Reina Infantil y  de la Tercera Edad (verkiezing Miss Mini en Miss Derde Leeftijd). Waar? Recinto de las Fiestas, Bulevar Chajofe, Los Cristianos.

Donderdag 4 september

21u30 Gran Gala de elección de la Reina Juvenil (verkiezing Miss Jeugd). Waar? Recinto de las Fiestas, Bulevar Chajofe, Los Cristianos.

Vrijdag 5 september

19u00  Parade met de groepen Sueños del Sur, Playeritos, Ritmo Sureño, Copacabana, Yowkerz en Knadum. Waar? Vertrek aan het Recinto de las Fiestas, Bulevar Chajofe, Avenida Los Playeros, tot aan de Plaza del Pescador van Los Cristianos.

23u00 Groot dansfeest met de orkesten Mambo Latino en Tropin. Waar? Recinto de las Fiestas, Bulevar Chajofe, Los Cristianos.

Zaterdag 6 de september

12u00  Tentoonstelling getunede auto’s. Waar? aan het Recinto de las Fiestas, Bulevar Chajofe, Los Cristianos. 12u00 “Día del Niño” (dag voor het Kind) met springkastelen aan land en op het water, Wii, ping pong, tafelvoetbal, workshops, optreden van Olga Gonzalez en nog vele verrassingen. Waar? Aan de Plaza de la Pescadora, de oude haven (Muelle Viejo) enFiesta del Sombrero de Playa van los Cristianos.

13u00 Buurtfeest “Fiesta del Sombrero”, eten en drinken meebrengen én je hoed niet vergeten! Prijs voor de meest originele hoed. Waar? Aan de Calle Amalia Alayón.

23u00 Groot dansfeest met de orkesten Mambo Latino en Pasión Gomera. Waar? Recinto de las Fiestas, Bulevar Chajofe, Los Cristianos.

Zondag 7 september

11u00 Diverse activiteitens: Zumba door Patricia Chiquiar, Aguagym door Mª Jose Asencio Pérez, zwemmen, klimmen en voetbal … Waar? Aan de Plaza de la Pescadora, de oude haven (Muelle Viejo) en de Playa van los Cristianos.

20u00 Processie Virgen del Carmen Waar? Vertrek aan de Parroquia Ntra. Sra. del Carmen, Av. Los Playeros dirección Centro Cultural, Calle Amalia Alayón, Av. Los Playeros, Paseo Marítimo (Av. Juan Afonso Bautista), tot aan de oude haven (Muelle Viejo).

20u30 Heilige Misviering door Bernardo Álvarez Afonso met zangkoor Los Sabandeños. Waar? Aan de oude haven (Muelle Viejo) van Los Cristianos. Vervolgens de Maritieme Processie, offeren van bloemen aan de Virgen del Carmen door de Cofradía de pescadores,  daarna Groot vuurwerk afgestoken vanaf 3 punten aan de Baaien van Los Cristianos. Tenslotte terugkeer van de Virgen del Carmen naar de Kerk. Waar? Vertrek aan de haven (Muelle Viejo), Paseo Marítimo (Av. Juan Afonso Bautista), Paseo Pablo Abril, Av. Los Playeros, tot aan de Parroquia Ntra. Sra. del Carmen.

22u00  Groot dansfeest met het orkest Chocolate.

Maandag 8 september

18u00 Traditionele Spelen.. Waar? Aan de Plaza de la Pescadora, de oude haven (Muelle Viejo) en Aan de Plaza de la Pescadora, de oude haven (Muelle Viejo) en de Playa van los Cristianos.

18u00 Sortija de barco. Waar? Aan de Playa van los Cristianos.

21u30 Tradicional Salpicón de atún. In samenwerking met de Ejecutiva de la Cofradía de Pescadores de las Mercedes, Los Cristianos. Waar? Aan de Plaza de la Pescadora, de oude haven (Muelle Viejo) en de Playa van los Cristianos.

21u30 Uitreiking van de trofees gevolgd door Groot dansfeest “fin de fiesta“. Waar? Aan de Plaza de la Pescadora.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…