La Noche en Blanco 2016 La Laguna

La Noche en Blanco 2016 La Laguna

La Noche en Blanco 2016
Sfeervol shoppen met muziek etc..

Geen beter tijdstip om La Laguna te verkennen dan tijdens “La Noche en Blanco 2016”, letterlijk vertaald “De Witte Nacht”.

Dit jaar gaat La Noche en Blanco 2016 door zaterdag 26 november, alle winkels blijven dan open tot ongeveer 3u00 ’s nachts. De straten van La Laguna worden gevuld met spektakels, theater, muziek… en duizenden shoppers, denk maar aan het weekend van Black Friday. Elk jaar komen méér dan 100.000 nieuwsgierigen genieten van het “witte” La Laguna.

Waar en Wanneer?

De festiviteiten van de 8ste editie van La Noche en Blanco 2016 beginnen zaterdag 26 november rond 11u00 ’s ochtends met vooral gezinsactiviteiten, zoals springkastelen voor de kinderen, diverse sporten, klimmuren, schminken… La Noche en Blanco straattheater

De restaurants en bars doen deze dag ook extra hun best om de klanten te verwennen met lekkere tapas en dranken.

Verwacht ook straattheater onder alle vormen, met standbeelden, vuurspuwers, akrobaten, jongleurs enz…

Belangrijke punten in La Laguna zijn de Calle Heraclio Sánchez, Plaza del Cristo, Calle Viana, Calle la Carrera, Calle San Juan, Plaza Santo DomingoTranvía in La Laguna, de tram

Het openbaar vervoer voorziet extra “tranvías” (trams) en “guaguas” (autobussen) om de massa van en naar Santa Cruz te rijden gedurende heel de “witte nacht”.

La Laguna is de universiteitstad van Tenerife met méér dan 24.000 studenten. La Laguna is door UNESCO erkend als werelderfgoed met zijn waardevolle architectuur, vele winkelwandelstraten en ook het rurale Anaga is een beschermd gebied.

Programma La Noche en Blanco 2016

Klik op onderstaande foto voor het programma

programma La Noche en Blanco 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…