Nieuwe attractie “Singha” in Siam Park

Singha Siam Park

Singha, de nieuwe attractie in Siam Park

Singha, met zijn 240 meter lange circuit, zijn snelle bochten, de hoge snelheid 18 m/s (ongeveer 65 km/u) garandeert een unieke ervaring en jaagt de adrenaline fors  de hoogte in.

Siam Park stelt met trots deze nieuwe attractie voor, Singha, de snelste en meest spectaculaire waterattractie ter wereld.

De inplanting van deze nieuwe waterattractie werd minutieus voorbereid en uitgevoerd door het Canadees bedrijf ProSlide. Méér dan 70 specialisten lieten niets aan het toeval over en het resultaat is verbluffend. Singha werd helemaal geïntegreerd in het typische “Siam” decor.

Lees verder onder de foto’s


Boek hier je tickets, dan hoef je niet aan te schuiven!

 

Een rit door de Singha

De helse rit begint op een vlot voor 3 personen die achter mekaar plaatsnemen en vervolgens door overdekte tunnels over het water glijden, onderbroken door scherpe bochten op ronde schijven (flyingsaucers) van 8 meter diameter. De vele en verrassende veranderingen van richting en hoogte geven de piloten het gevoel van een bobslee.

Twintig verschillende sensaties samengebald in één attractie, vergelijkbaar met een rollercoaster maar met het plezier van een waterglijbaan. 

Videofilm van de Singha

 

Singha – betekenis

Rajasi Singha

De naam Singha is afkomstig van de leeuw “rajasi“, koning van de mythische dieren, die leeft in het Himmapan woud. Singha is een prachtig dier met impresionante vlammende manen. In oude Hindoe en Thaise verhalen komt men deze mythologische leeuw tegen.

Vergeet niet de Siam Mall te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…