Starbucks opent in La Laguna nieuwe vestiging

Starbucks opent in La Laguna

Starbucks opent in La Laguna

Starbucks opende in La Laguna zijn eerste vestiging, afgelopen zaterdag 29 december 2018.

De nieuwe winkel bevindt zich aan de Plaza de la Concepción nummer 16, in een uniek gebouw van 18de-eeuwse architectuur.

De sobere façade verbergt een grote binnenplaats met open galerijen tussen slank gebeeldhouwde houten steunen. De door Starbucks uitgevoerde verbouwing is ontworpen met de nadruk op het behoud van de historische, culturele en materiële waarde van dit voorbeeld van koloniale barokke architectuur.

Wandeltocht door La Laguna met gids

Een echte aanrader is een wandeltocht door La Laguna en Anaga, je zal versteld staan van zijn schoonheid en cultuur. San Cristobal de La Laguna werd uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO in 1999.

Je vertrekt met de tram vanuit Santa Cruz, je bezoekt de belangrijkste historische gebouwen (16de tot 18de eeuw), een traditionele lokale markt en drinkt een lekker kopje koffie in een plaatselijke bar.

Starbucks

Met het doel om de beste service aan al haar klanten te bieden, heeft Starbucks een team van twaalf Canarische barista’s getraind om tot 86.000 combinaties van verschillende en gepersonaliseerde dranken op een ambachtelijke manier te bereiden, en dit terwijl je wacht.

Zoals de beroemde Latte of Cappuccino gemaakt met een selectie van de beste 100% Arabica espresso en gestoomde melk.

De bezoekers van de nieuwe winkel van Starbucks kunnen tijdens de feestdagen (nog tot 8 januari 2019) genieten van enkele unieke Starbucks drankjes:

  • Gingerbread Latte: met heerlijke gemberaroma
  • Toffee Nut Latte: met karamel smaak, walnootschilfers met toffee
  • Salted Caramel Brownie Hot Chocolate: de grote nieuwigheid dit jaar, met geklopte melk, mokka en karamel siroop, bedekt met slagroom met brownie en toffee smaak.

Bovenstaande dranken kan je nog personaliseren met vier verschillende soorten melk (volle, halfvolle, magere- en lactosevrije melk) en drie opties voor plantaardige dranken (soja-, haver- of amandelenmelk).

Bovendien kunnen Gingerbread Latte en Toffee Nut Latte ook koud worden gedronken (in de Frappuccino-versie).

Foto: Diario de Aviso

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…