Casa Tenerife Sur in Parque Santiago 6

Casa Tenerife

Casa Tenerife Sur

Sinds kort opende een nieuwe Casa winkel in het zuiden van Tenerife, namelijk in het shopping center Parque Santiago 6. De winkel is gelegen op de eerste verdieping, waar ook een Intersport, een Geox, een Starbucks te vinden zijn.

Er was al een Casa vestiging in de hoofdstad Santa Cruz, in de Calle Bethencourt Alfonso, 15, 38002 Santa Cruz.

Maar voor de inwoners en vakantiegangers is het net makkelijker om hier in de nabijheid te kunnen shoppen.

Casa

Casa is een Belgische winkelketen, met decoratieve en huishoudelijke artikelen alsmede huishoudtextiel en tuin- en interieurmeubelen, opgericht in 1975

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen ze de klanten meer van het leven thuis laten genieten.

Inspiratie brengen voor een sfeervol leven thuis staat steeds centraal. Om dit te bereiken, kiest Casa voor betaalbare feelgoodproducten zowel in het gamma decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis.

Interieurtrends worden op de voet gevolgd, waardoor het assortiment verrassend en inspirerend blijft. Casa heeft een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoensaanbod aan de hand van thema’s zoals Valentijn, Pasen, Moederdag, zomer en Kerstmis.

Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 500 winkels in maar liefst 11 landen maakt dit CASA International tot een inspirerende en toonaangevende speler binnen haar branche. 

Casa decoratie winkel in Parque Santiago 6 in Tenerife Zuid

Bekijk hier de komende evenementen in Tenerife.

You may also like...

1 reactie

  1. maandag 10 december 2018

    […] Casa (huishoud en decoratie) […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Delen aub

Deel dit met je Tenerife vrienden aub