Driekoningen virtueel dit jaar

Driekoningen virtueel in Adeje - beeld van de stoet voor Corona
Driekoningen-stoet vóór Corona

Driekoningen virtueel in Adeje

Gemeente Adeje viert Driekoningen virtueel dit jaar. De show kan live worden gevolgd op de Facebook-pagina van de gemeente, Canal 4, Canal 10 en Mírame TV.

De Drie Wijzen zijn zich bewust van de epidemiologische situatie en sluiten zich aan bij de virtuele initiatieven.

Dit jaar zal de ontvangst van Melchior, Gaspar en Balthazar virtueel zijn en te volgen zijn op de Facebook pagina van de gemeente, via Radio Sur Adeje, Canal 4, Canal 10 en Mírame TV.

“We hebben besloten om de Driekoningen show online en op televisie te brengen, juist om te voldoen aan de resoluties van de Autonome Gemeenschap van de Canarische Eilanden, die de beperkende maatregelen heeft verlengd tot 10 januari 2021,” verklaarde het raadslid voor cultuur, María Clavijo Maza.

Dinsdag 5 januari kunnen we het verhaal van de verloren ster volgen. De carbonero, die niet van Kerstmis houdt en niet wil dat mensen de geschenken ontvangen die de koningen uit het Verre Oosten meebrengen. Hij heeft de ster gestolen die hen naar Bethlehem zou brengen en zorgde zo dat de Drie Majesteiten de weg verloren.

De odyssee van Melchior, Gaspar en Balthazar brengt hen naar verschillende punten in Adeje, waar ze aanwijzingen verzamelen om de ster te vinden. Als het ze lukt, krijgen ze toegang tot de magische sleutel die alle huizen opent, zodat ze voor iedereen een cadeautje kunnen achterlaten.

Deze show wordt op 5 januari uitgezonden.

  • Canal 4 zendt het uit om 19u00
  • Canal 10 om 21u00
  • Mírame TV om 20u30
  • Op de sociale netwerken van Adeje vanaf 19u00

Op deze manier kunt u op verschillende momenten van de show genieten. De video van deze Driekoningen show blijft bewaard op de sociale netwerken om later nog eens te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…