El Teide kabelbaan is
“Safe Tourism Certified”

El Teide kabelbaan

De kabelbaan El Teide en Volcano Teide krijgen het keurmerk “Safe Tourism Certified”

Pedro Martín, de voorzitter van de Cabildo van Tenerife, heeft aangekondigd dat de Teide Kabelbaan en de overige activiteiten van Volcano Teide het keurmerk “Veilig Toerisme” (Safe Tourism Certified) hebben gekregen.

Dit keurmerk werd toegekend door het Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE) en wordt gepromoot door de Secretaría de Estado de Turismo (de staatssecretaris van Toerisme), wat een garantie is dat de gezondheids- en hygiëneprotocollen van het ministerie van Volksgezondheid strikt worden nageleefd.

Een extra stap in het nemen van maatregelen die de gezondheid van de gebruikers van de faciliteiten, voornamelijk toeristen, garandeert.

De beklimming van de El Teide is een van de favoriete activiteiten van toeristen die Tenerife jaarlijks bezoeken, en met dit internationaal keurmerk zijn we een stap dichter om het winterseizoen van het eiland te redden.

Keurmerk “Safe Tourism Certified”

De kabelbaan en de activiteiten bij Volcano Teide krijgen het keurmerk
“Safe Tourism Certified” (Veilig Toerisme).

Sinds de heropening van de kabelbaan werd onder meer het volgende gedaan tegen de verspreiding van Covid-19:

Keurmerk El Teide kabelbaan - "Safe Tourism Certified"
  • grondig reinigen van de installaties
  • ontsmetten van de handen
  • behouden van de interpersoonlijke afstand
  • aanpassen van de capaciteit tot maximum 50%
  • plaatsen van verschillende panelen met specifieke gezondheidsaanbevelingen voor de bezoekers
  • verbeteren van de ventilatie in de cabines, door het vergroten van de ramen en een systeem van geforceerde luchtinjectie, die de lucht in de cabine in een paar seconden ververst.

Dit keurmerk maakt dat Teleférico del Teide een referentie is voor veiligheid en vertrouwen, omdat het bedrijf maximale garanties biedt voor het voorkomen van gezondheidsrisico’s veroorzaakt door Covid-19 en dit in al zijn faciliteiten.

Zin in een veilig bezoek aan El Teide Tenerife, kijk dan zeker op deze pagina.

Volcano Teide

Volcano Teide, een merk van het bedrijf Teleférico Pico del Teide SA, waarin de Cabildo van Tenerife een aandeel heeft, blijft zich inzetten voor de digitalisering van de kaartverkoop en informatisering om persoonlijke contacten zoveel mogelijk te vermijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…