Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Black Week Santa Cruz

maandag 21 november 2022 tot maandag 28 november 2022

Black Week Santa Cruz affiche

Black Week Santa Cruz – Zwarte week

De zesde editie van de commerciële campagne “Black Week Santa Cruz”, die zal plaatsvinden van maandag 21 tot en met maandag 28 november 2022. Dit is gemeld door de burgemeester van de stad, José Manuel Bermúdez, die zei dat “net als in vorige edities de klassieke ‘Black Friday’ is verlengd tot een week, zodat zowel bedrijven als consumenten nog meer kunnen profiteren van de kortingen en de kerstbestellingen kunnen vervroegen”.

De website is niet alleen een manier voor de deelnemende handelszaken om zich aan te sluiten, maar dient ook als etalage waar alle winkels in Santa Cruz hun aanbiedingen en kortingen kunnen tonen, zodat de consument een betere ervaring heeft.

Momenteel hebben al meer dan 150 zaken zich aangesloten bij de ‘Zwarte Week Santa Cruz’, en we verwachten dat tot 500 bedrijven zullen deelnemen.

Aansteken Kerstverlichting

De kerstverlichting van Santa Cruz zal op donderdag 24 november worden aangestoken, wat de stad gedurende de hele Black Week Santa Cruz een ideale sfeer zal bieden om er rond te wandelen en koopjes uit te zoeken.

Calle Castillo
Santa Cruz,Santa Cruz de TenerifeSpanje

Ook interessant om weten…