Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Driekoningen Los Cristianos

donderdag 5 januari 2023 12u00 tot 20u00

Driekoningen Los Cristianos (Arona)

Driekoningen Los Cristianos (Arona)

De Drie Wijzen uit het Oosten (Majestades los Reyes Magos de Oriente) zullen op 5 januari Arona bezoeken tot groot genoegen van de kinderen. Dit jaar is bovendien de traditionele Cabalgata (Driekoningen optocht) in Los Cristianos terug.

Waar en Wanneer?

  • 12u00: Verwelkoming van de DrieKoningen aan de Plaza del Cristo de La Salud, Arona Casco, en aansluitend zullen zij het offer brengen aan het kindje Jezus in de kerk van San Antonio Abad.
  • 18u30: Driekoningen optocht start aan de Avenida Suecia, gaat verder langs de Calle Barranquillo, meer bepaald op het stuk tussen de Avenida Suecia en de Avenida Los Playeros. Vervolgens verder naar de Plaza del Pescador, voor het Cultureel Centrum van Los Cristianos, en eindigt bij de Avenida Amsterdam. Aan het einde van de route keren de Drie Wijzen terug naar de Plaza del Pescador om de brieven van de kinderen van Arona in ontvangst te nemen.

Zoals elk jaar krijgen de Drie Wijzen van burgemeester José Julián Mena de “magische sleutels” van alle huizen van Arona om die avond vele cadeautjes te kunnen brengen.

Een feest om niet te missen!

Plaza del Pescador, 1
Los Cristianos,Santa Cruz de Tenerife38650Spanje

Ook interessant om weten…