Festival Mueca start met ticketverkoop

Festival Mueca 2024 met o.a. Les Frikis
Foto: festivalmueca.com

Symbolische prijs van 2 euro voor gegarandeerde zitplaats

Het Internationaal Festival Mueca in Puerto de la Cruz opent op vrijdag 26 april de voorverkoop van tickets voor vier shows van de 22ste editie. Het festival gaat van start op donderdag 9 mei en duurt tot en met zondag 12 mei.

Voor de symbolische prijs van 2 euro, inclusief belasting, kan je via tickety.es een zitje reserveren voor de première van:

  • Abubukaka’s “IGIC incluido”
  • Teatro Neccessario’s “Nuova barbería Carloni”
  • Mundo Costrini’s “Frikis”
  • Be Flat’s “Follow me”

Alle andere artistieke, solidaire en participatieve voorstellingen zijn gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer dan 50 voorstellingen in Puerto de la Cruz

Het festival, georganiseerd door de gemeente Puerto de la Cruz en het burgerplatform Cómplices Mueca, werd door de Fundación Contemporánea verkozen tot het beste culturele evenement van de Canarische Eilanden.

Zoals gewoonlijk zal Mueca op verschillende locaties plaatsvinden en de stad vullen met ritme, kleur en plezier.

Het programma telt meer dan 50 voorstellingen die je kan raadplegen op hun website en de sociale media van het festival.

Bekende en nieuwe acts

Zoals de traditie het wil, zal de Canarische groep Abubukaka haar nieuwe show “IGIC incluido” in première brengen. Het belooft anders te worden dan het gebruikelijke repertoire van het viertal Amanhuy Cala, Carlos Pedrós, Víctor Gutiérrez en Diego Lupiáñez.

Andere blikvangers zijn “Nuova barberia Carloni” van het Italiaanse Teatro Neccessario, een circusvoorstelling waarin drie kappersleerlingen een oude kapperszaak overnemen om hun klanten te entertainen. De Argentijns-Franse compagnie Mundo Costrini brengt met “Frikis” een combinatie van magie, muziek, circus en humor. En het Belgische Be Flat toont halsbrekende acrobatieën en parkour in “Follow me”, waarbij twee acrobaten de wijk La Ranilla omtoveren tot een urban circuspiste. Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…