Geheim uitkijkpunt op Tenerife

Uitkijkpunt Santa Úrsula zonsondergang

Beste uitkijkpunt voor zonsondergang op Tenerife

Tenerife, een eiland beroemd om zijn adembenemende zonsondergangen, biedt een overvloed aan locaties waar men dit natuurlijke spektakel kan aanschouwen.

Echter, er is één specifieke plek die recent de aandacht heeft getrokken, dankzij de populaire Instagram-pagina guaripetacamper. Deze pagina, bekend om het onthullen van ‘geheime’ locaties, heeft een uniek uitkijkpunt in Santa Úrsula in de schijnwerpers gezet.

Avontuurlijke tocht naar de zonsondergang

Dit spectaculaire uitkijkpunt is niet gemakkelijk te bereiken; bezoekers moeten een aanzienlijke hoeveelheid trappen beklimmen om op de bestemming aan te komen.

Het is niet het bekende uitkijkpunt van de 500 treden in Tacoronte, maar een andere, minder bekende locatie. Hoewel sommige gebruikers de exacte locatie of toegangswijze hebben gedeeld, blijft het een mysterie of het uitkijkpunt daadwerkelijk voor iedereen te vinden is.

Wat dit uitkijkpunt zo speciaal maakt, is niet alleen de fysieke uitdaging om er te komen, maar ook het adembenemende uitzicht dat wacht op degenen die de klim/afdaling aandurven. Het is een plek waar men in alle rust kan genieten van de spectaculaire zonsondergangen waar Tenerife bekend om staat.

Hoe dit geheime uitkijkpunt vinden?

Benieuwd naar hoe je het geheime uitkijkpunt in Santa Úrsula kunt vinden? Het bevindt zich in de zone “Paraíso”, vlakbij de bar/cafetería Paraíso, in de urbanisatie “Vista Paraíso”.

Let op: aan het begin tref je een opvallend geel hek aan. Dat gele hek geeft een waarschuwing dat het afdalen gebeurt op eigen risico, aangezien het pad behoorlijk gevaarlijk kan zijn.

Maar laat je hierdoor niet afschrikken! Langs deze route vind je adembenemende uitzichten die typerend zijn voor de regio.

Lees ook over de “charco’s”, de verborgen waterplassen én de eventuele gevaren!

De zoektocht naar dit uitkijkpunt is werkelijk een avontuur op zich en is bijzonder aanbevolen voor avontuurlijke zielen die beloond willen worden met een van de meest indrukwekkende panoramas die Tenerife te bieden heeft.

Er zijn vele adembenemende uitzichten langs deze gemeenten en je kunt er zelfs een kopje koffie drinken.

Vista Paraiso Santa Úrsula, geheim uitkijkpunt
Lokatie van het geheime uitkijkpunt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…