Halloween als thema zondag 3 november te Santa Cruz

Ven a Santa Cruz

Zondag 3 november “Ven a Santa Cruz

Heb je plannen om Santa Cruz te bezoeken, dan is nu zondag 3 november ideaal.Het is de 8ste zondagsopening in Santa Cruz met als thema Halloween. Vanaf 11u00 openen de talrijke winkels, restaurants en starten de activiteiten, zie foto hierboven.

Halloween Cepsa

Voor de jongeren is er vanaf 12u00 de atletiek wedstrijd “Halloween Cepsa“, begin- en eindpunt aan de Plaza del Chicharro.

Overige activiteiten

Aan de Plaza del Príncipe kan men gaan snuffelen bij “Arte Vintage” met mode (kledij, schoenen en accessoires), schilderijen, karikaturen etc… van 11u00 tot 18u00. Ook wordt er aan Buikdansen gedaan van 16u30 tot 18u00.Aan de Calle del Castillo zullen van 11u00 tot 18u00 een 20-tal handwerkers en ambachtlieden te zien zijn, onder meer mandenmakers en pottenbakkers.Vanaf 16u00 tot 18u00 wordt er aan kunstrijden gedaan aan de Avenida Anaga.banner-ven-santa-cruzOok kan je van de gelegenheid gebruik maken om het Palmetum te bezoeken, een schitterende botanische tuin.Tot 17 november zijn er nog geleide bezoeken tijdens het weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…