Kerstprogramma La Orotava

Kerstprogramma La Orotava

Magisch Kerstspektakel met Drones in La Orotava

Een adembenemende voorstelling met 200 drones en lichteffecten zal op zaterdag 23 december om 20u30 de hemel boven de Puente Escultor Estévez vullen met allegorische kerstfiguren. Dit belooft een van de hoogtepunten van de kerstviering in La Orotava te worden.

Nieuwe kerstactiviteiten in La Orotava

Het evenement ‘Drones voor Kerst’ is een van de opvallende nieuwigheden in het kerstprogramma van de stad. Andere hoogtepunten zijn onder meer een speciaal oudejaarsfeest voor kinderen op zondag 31 december op de Plaza Franchi Alfar, een ‘kras-en-win’-actie om winkelen in de stad te stimuleren, met directe kortingen op aankopen in lokale winkels, en kerstconcerten met een Argentijns en Cubaans tintje op zondag 10 en zaterdag 16 december, voor de kerk van San Agustín.

Kerstprogramma La Orotava met 120 events

De uitgebreide agenda, die anderhalve maand duurt, omvat ongeveer 120 amusements-, culturele en religieuze evenementen voor alle leeftijden en doelgroepen. Meer dan dertig daarvan vinden plaats in verschillende wijken. De festiviteiten beginnen vrijdag 24 november om 19u30 met het feestelijk aansteken van de verlichting en de opening van de kerststal op het stadhuisplein, met theatershows, muzikale optredens, dansgroepen en een speciaal optreden van de Canarische zangeres Miriam Reyes.

Meer dan 200.000 mensen verwacht

La Orotava met Kerstfeesten

De burgemeester benadrukte dat meer dan 200.000 mensen worden verwacht tijdens deze feestperiode in La Orotava, omdat het een aantrekkelijke bestemming is voor kerstshopping, wandelingen, sfeervol samenzijn, culinaire genoegens, lokale erfgoedontdekkingen en de belangrijkste kerststallentour van de Canarische Eilanden, met dit jaar 25 kerststallen verspreid over de hele stad.

Kerstbeurs vanaf zondag 10 december

De kerstcampagne is ook gericht op het versterken van de aantrekkelijkheid van lokale handel. De Kerstbeurs die op zondag 10 december begint en op de Plaza de la Constitución te vinden is, met 10 kraampjes waar kerstartikelen, decoratieve elementen, gastronomische producten en kerststallen te koop zijn.

Van vrijdag 15 december tot vrijdag 5 januari kan men op dezelfde locatie genieten van de Geschenken- en Ambachtsbeurs. Beide beurzen zijn dagelijks geopend van 11u00 tot 20u00 en sluiten alleen op maandag 25 december en 1 januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…