La Gran Manzana shopping in San Miguel de Abona

La Gran Manzana San Miguel de Abona
La Gran Manzana – San Miguel de Abona

La Gran Manzana in San Miguel de Abona, 18.000m2 winkeloppervlakte

Onlangs heeft, Arturo González, de burgemeester van San Miguel de Abona, een bezoek gebracht aan de bouwplaats van wat het toekomstige winkelcentrum “La Gran Manzana” (=The big apple/de grote appel) zal worden, gelegen in Llano de Camello. Een privé initiatief met een oppervlakte van ongeveer 18.000 m2, waar tal van winkels en amusement voor het hele gezin zal worden ondergebracht, waaronder vijf bioscopen. Het gebouw telt twee verdiepingen en een parkeerterrein.

De voorzitter benadrukt het belang van deze grote investering, waarmee we hopen banen te scheppen voor onze inwoners, niet enkel tijdens de uitvoering van de bouwwerken, maar ook in de commerciële ruimten.

De Gran Manzana zal ook bijdragen tot de commerciële ontwikkeling van San Miguel de Abona met een heropleving van de economie na de crisis veroorzaakt door de Covid-19.

In die zin beseft Arturo González dat elke investering in San Miguel de Abona groot nieuws is omdat dit groei en welstand betekent voor de inwoners.

Het winkelcentrum La Gran Manzana zal ook het imago van de regio verbeteren, aangezien het deel uitmaakt van een eerder bouwwerk dat nooit werd voltooid en dat al jaren in een staat van verwaarlozing verkeert.

Plannen van La Gran Manzana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…