Beleef een middeleeuws avontuur op Tenerife

Middeleeuws avontuur op Tenerife met riddergevechten en middeleeuws buffet

Ontdek een middeleeuws avontuur op Tenerife

Stap binnen in de betoverende wereld van het Castillo van San Miguel en laat je verwelkomen door Graaf Don Rodrigo en zijn charmante dochter, de jonge gravin. Bewonder de rijke details van het kasteel, met authentieke harnassen, zwaarden, kisten en oude geschriften die de sfeer van de middeleeuwen perfect weergeven.

Castillo San Miguel de Abono waar het middeleeuws avontuur op Tenerife zich afspeelt

Laat de hoffelijke bedienden van de graaf je naar de spectaculaire Toernooizaal begeleiden, waar je kunt genieten van een adembenemend schouwspel van verbeten gevechten, toernooien en traditionele middeleeuwse spelen.
En alsof dat nog niet genoeg is, heb je het voorrecht om dit alles bij te wonen in het gezelschap van de graven, die zich op een steenworp afstand bevinden terwijl je geniet van een vorstelijk banket in een koninklijke setting.

Neem plaats op de tribune en geniet van een ongehinderd uitzicht, zodat je geen enkel moment van de actie hoeft te missen. Bewonder de moed en behendigheid van de ridders terwijl ze hun rivalen te lijf gaan met hun zwaarden en schilden, terwijl vuurkunstenaars je versteld doen staan met hun gedurfde en meeslepende performances.

Middeleeuwse gevechten van ridders te paard

Ervaar een spannend middeleeuws avontuur op Tenerife en geniet tegelijkertijd van een vorstelijk banket geïnspireerd op de glorieuze ridders uit die tijd.

Bewonder betoverende riddergevechten, met en zonder paarden, en waaghalzen die vuur spuwen terwijl je je onderdompelt in de historie en pracht van het middeleeuwse Tenerife.

Supporter voor je favoriete ridder…

Ga terug in de tijd en betreed de fascinerende wereld van koningen, koninginnen en dappere ridders tijdens een betoverende avond uit op Tenerife.

Beleef de authentieke middeleeuwse sfeer van het Castillo van San Miguel en laat je meeslepen door de opwindende en bloedstollende gevechten, terwijl je je tegoed doet aan een vorstelijk banket. Een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…