Nieuwe winkel Adeje Shopping

Kiabi nieuwe winkel Adeje shopping

Kiabi breidt uit in Tenerife met nieuwe winkel in Adeje

De Franse modegigant Kiabi heeft onlangs zijn plannen aangekondigd om zijn aanwezigheid in Spanje verder uit te breiden. In het kader van deze expansie zal een nieuwe winkel geopend worden in het Parque Comercial Adeje Shopping, gelegen in Adeje, in het zuiden van Tenerife. Dit wordt de derde Kiabi-vestiging op het eiland en markeert een belangrijke stap in de groei van het bedrijf op de Canarische Eilanden.

De winkel is alle dagen (ook zondag) open van 10u00 tot 22u00

Deze aankondiging volgt op de opening van Kiabi’s eerste winkel in Lanzarote vorig jaar, die meer dan 1.000 vierkante meter beslaat in het Centro Comercial Open Mall in Arrecife. De nieuwe winkel in Adeje vertegenwoordigt de zesde Kiabi in de Canarische Eilanden. Bovendien is Kiabi van plan om in oktober en november in totaal zeven nieuwe winkels te openen op diverse locaties in Spanje, waaronder Alcoy, Valencia, Guadalajara, Jaén, Logroño, en Murcia.

Kiabi Kids en diversificatie van de winkelervaring

Interessant is dat van de zeven nieuwe winkels, zes zullen opereren onder het ‘full family’-concept, terwijl één winkel speciaal gericht zal zijn op kindermode onder de naam ‘Kiabi Kids’. Deze strategie benadrukt Kiabi’s inzet om mode toegankelijk te maken voor alle leeftijdsgroepen en gezinsleden.

Een belangrijk jaar voor Kiabi

Volgens de verklaringen van Kiabi is dit jaar cruciaal voor het bedrijf. Niet alleen vanwege de uitbreiding van het aantal winkels, maar ook door de consolidatie van hun franchise-model in Spanje en de voortdurende groei van het ‘Kiabi Kids‘-concept.

Logo Kiabi nieuwe winkel Adeje shopping

Deze ontwikkelingen zullen naar verwachting bijdragen aan een voortzetting van de positieve bedrijfsresultaten van het voorgaande jaar.

Kiabi’s aanwezigheid in Spanje en wereldwijd

Kiabi, bekend om zijn betaalbare mode, heeft momenteel een ‘e-shop’ en 61 fysieke winkels in Spanje. Wereldwijd heeft het merk meer dan 560 winkels in 23 landen, waarmee het zijn positie als een toonaangevende speler in de mode-industrie versterkt.

Kiabi’s nieuwste uitbreiding in Tenerife en de geplande openingen in andere delen van Spanje illustreren de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf. Met een mix van fysieke winkels en een sterke online aanwezigheid, is Kiabi goed gepositioneerd om zijn marktaandeel in de mode-industrie verder te vergroten. De focus op zowel familiegerichte als kinderspecifieke mode benadrukt hun inzet om aan de behoeften van diverse klantengroepen te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…