Opnames Bourne starten vanaf 9 september

Opnames Bourne nummer 5 met Matt Damon

5de Bourne film met opnames in Santa Cruz

De opnames van de vijfde “Bourne” film met als hoofdpersonages Matt Damon, Julia Stiles, Alicia Vikander en Tommy Lee Jones, starten de tweede week van september aan de Plaza de España, calle Imeldo Serís en de wijk El Clavel, in Santa Cruz de Tenerife.

De eerste fase zal gefilmd worden op 9, 10, 11, 14, 15 en 16 september en eindigen op 21 en 22 september. Het gaat telkens over avondsessies, vanaf 19u00 tot einde voorzien rond 05u00.

  • Plaza de España – woensdag 9, donderdag 10, vrijdag 11 en maandag 14 september
  • Calle Imeldo Serís en El Clavel – dinsdag 15, woensdag 16, maandag 21 en dinsdag 22 september

Verkeershinder tijdens opnames Bourne film

Tijdens de draaidagen zullen bepaalde straten worden afgesloten voor het verkeer. Voor de veiligheid zullen ook voetgangers op afstand worden gehouden. Veiligheidsagenten zullen hierover waken.

Deze superproductie kost 350.000 euro per draaidag

De vijfde “Bourne” film kost 350.000 euro per dag, dat betekent in totaal ongeveer 40 miljoen euro voor de 40 filmdagen, volgens Universal Pictures.

De kosten omvatten onder meer: verzekeringen, telecommunicatie, licht, geluid, fotografie, beveiliging, decor, make-up en kapsels, kleding en accessoires, verhuur van gebouwen, schoonmaak en afvalverwerking, catering en huisvesting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

Ook interessant om weten…