Julia Stiles in Santa Cruz op verkenning

Julia Stiles in Santa Cruz de Tenerife

Julia Stiles in Santa Cruz op wandel

De bekende actrice Julia Stiles, die samen met Matt Damon de hoofdrol speelt in de 5de sequel van de Bourne films, geniet van Santa Cruz vooraleer de opnames aanvangen.

Santa Cruz, de hoofdstad van Tenerife, vormt zich stilaan om tot de Griekse stad Athene, wat de lokatie voor deze nieuwe film wordt.  

Morgen woensdag beginnen de opnames van de Bourne film, ’s avonds vanaf 19u00 tot diep in de nacht. Dit om zo weinig mogelijk overlast te bezorgen aan de buurtbewoners.

Gedurende de maand september zal Santa Cruz de grootste filmset zijn ooit in Spanje.

Julia Stiles geniet van haar weekend in Santa Cruz

Zaterdag ging de bekende actrice op verkenning in Santa Cruz, met als eerste halte een bezoek aan Mercado Nuestra Señora de África, het bekende roze gebouw met zijn dagelijkse kleurrijke markt van allerhande verse voeding.

Daarna bestelde ze een lunch bij Sinestesia Gastrobar

Luisma Martínez, eigenares van de gastrobar, vertelde dat Julia Stiles een tapa pata negra bestelde, een salade, een risotto en als dessert passievruchten, alles vergezeld van een Canarische rosé wijn van Tajinaste.  

De uitbaatster vroeg ook aan Julia Stiles om terug te keren samen met Matt Damon, waarop de actrice antwoordde dat ze haar best zou doen en dat collega Matt het restaurant wel zou weten te appreciëren.
Luisma Martinez was verwondert dat de jonge actrice zo goed de Spaanse taal beheerste.

Opnames Bourne film voorbereiden

Terwijl de productie druk bezig is om tegen morgen de filmset klaar te krijgen in de omgeving van de Plaza de España (waar gefilmd wordt 9, 10,11 en 14 september), is een ander team al aan de slag in de wijk Valleseco, waar er eind van de maand (23, 24, 25 en 30 september) wordt gedraaid.

Eerste foto’s van de opnames met Matt Damon (9/9/2015)

Matt Damon in Tenerife

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…