Pizzeria Daccapo

Pizzeria Daccapo Los Cristianos

Pizzeria Daccapo heeft de beste dagmenu

Update

Wegens jaarlijkse vakantie, gans de maand mei 2015 gesloten.

Pizzeria Daccapo is veel meer dan enkel een pizzeria. Het is een klein, met zorg ingericht, restaurant gelegen op een hoek in een wandelstraatje van Los Cristianos, niet ver van de wandelpromenade.

De kaart biedt naast pizzas, een grote selectie aan pastagerechten, visgerechten, paella, kip- en vleesgerechten.

Het dagmenu van Pizzeria Daccapo

Pizzeria Daccapo is vooral bekend om zijn dagmenus. Het dagmenu wisselt hier elke dag, niet zoals in vele restaurants die elke dag hetzelfde aanbieden.
Gewoonlijk is er een keuze uit 4 voorgerechten, zoals Bruschetta (de grootste ooit gezien! ),  een zelfgemaakte soep, tomaat gratin met mozzarella en spek etc…
Het hoofdgerecht meestal ofwel een pastagerecht, een kipgerecht, een gerecht met varkensvlees of een visgerecht, maar steeds anders klaargemaakt en met aangepaste huisgemaakte sauzen.  Het dagmenu laat u kiezen tussen 2 desserts, zoals kaastaart, chocoladetaart of je kan een lekker kopje koffie drinken in de plaats van een dessert.

Grote porties

Zorg dat je grote honger hebt want de porties zijn royaal. En als het echt teveel is, heb je de mogelijkheid om het teveel aan eten mee naar huis te nemen.

Conclusie

Pizzeria Daccapo staat op onze lijst van restaurants waar we graag gaan eten. Uitzonderlijke kwaliteit/prijs, zeker met het dagmenu van 9,50 euro. Een zeer vriendelijke en efficiënte bediening. We waren met zijn drieën en bestelden 2 voorgerechten, zonder dat we iets moesten vragen werd er een derde bord bijgezet, zodat we konden delen (compartir). Hetzelfde met het dessert, nl. we bestelden één dessert, dat werd opgediend met 3 lepeltjes. Dat is wat ik noem vriendelijke bediening.

Adres

Pizzeria Daccapa
Calle Pablo Abril 15
Los Cristianos
922 751 599

https://pizzeriadaccapo.blogspot.com.es/
pizzeriadacappo@gmail.com

woensdag gesloten

Open van 13u00-17u00 en van 18u00-23u00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…