Reina Carnaval Santa Cruz

Reina Carnaval Santa Cruz 2016

Cecilia Navarro Reina Carnaval Santa Cruz 2016

Cecilia Navarro Arteaga, de kersverse koningin van het Carnaval van Santa Cruz de Tenerife 2016, is een jonge dame van 25 jaar en vertegenwoordigt hier de krant La Opinión en de  fastfoodketen Mc Donalds. Ze draagt een ontwerp van Daniel Pages met de benaming “Arena blanca del desierto” (witte zand van de woestijn) met vooral witte en gouden kleuren.Cecilia ontving zeer geëmotioneerd de scepter en kroon van Reina Carnaval de Santa Cruz de Tenerife 2016 uit de handen van de burgemeester, José Manuel Bermúdez, bijgestaan door de Koningin van 2015, Adtemexi Cruz.

Cecilia Navarro ArteagaCecilia Navarro Arteaga

Uit de 14 aspiranten werd Cecilia gekozen als Reina van Santa Cruz. Zij studeerde bedrijfskunde en was in 2012 reeds tweede eredame.

Vier eredames

  • Eerste eredame: Flavia Martínez Álvarez, met dezelfde ontwerper (Daniel Pages) en kostuum met de naam “Eva”, zij vertegenwoordigt “Autoinsular Citroën”.
  • Tweede eredame: Priscila Medina met het kostuum “Desde Italia” (Vanaf Italië), een ontwerp van Santi Castro, zij vertegenwoordigt Radio Club Tenerife en Centro Comercial Añaza Carrefour.
  • Derde eredame: Tamara Siverio, met “Me siento bella” (Ik voel me mooi), ontworpen door Alfonso Baute, en vertegenwoordigt “Grupo Fedola”.
  • Vierde eredame: Estefanía García Martín, met “Entre el bien y el mal” (tussen het goede en het kwade), ontwerp van Antonio Santos Arteaga, en ze vertegenwoordigt Espectáculos Bravo en Cadena Meliá Hoteles.

Het verkiezingsgala Carnaval 2016

Gisteravond 3 februari, acteerden in het Recinto Ferial van Santa Cruz meer dan 2000 spelers, dansers en leden van diverse Carnavalgroepen, straatmuzikanten etc.. in een spektakel met als thema de Jaren `80.Het publiek was wild enthousiast en zal nu de komende week uitbundig Carnaval verder vieren tot in de vroege uurtjes…carnaval-santa-cruz-2016-eleccion-reina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…