Restaurante Rossini’s

Restaurante Rossini's Tenerife

Restaurante Rossini’s

Restaurante Rossini’s is gelegen in een populair gebied van Costa Adeje dichtbij Hotel Las Dalias (Iberostar) en Hospital Quirón. Het is een typisch toeristen restaurant dat druk bezocht wordt, wat een goed teken is.
Eén van de specialiteiten is pasta en steak.

De menukaart is uitgebreid en er is voor elk wat wils. De wijnkaart is heel volledig.

Het interieur is klassiek met rood/wit geruite tafelkleedjes, houten meubilair en muurschilderingen.

Het personeel is supervriendelijk en houdt van een grapje.

Eerste bezoek aan Restaurante Rossini’s

We waren op een middag aan het wandelen en hadden zin in een lekkere salade, hetgeen hier niet echt veel te vinden is. Veel fantasie heeft men niet wat betreft salades. Meestal staat op het menu een “ensalada mixta” of een “ensalada de atún“, wat bestaat uit salade, tomaten, ui met toevoeging van tonijn voor de tonijnsalade.

Toevallig passeerden we Restaurante Rossini’s met een aantal aantrekkelijke salades op de kaart. Die zouden we proberen.

De keuze viel op een scampi salade en een salade met kip. Beide salades waren mooi gepresenteerd en gemaakt met verse ingrediënten. De kip en scampis perfect gekruid. Een aangename verrassing, hier komen we zeker terug.

Restaurante Rossini's Ensaladas.

Warm eten bij het volgende bezoek

Een goede week later dineerden we hier nogmaals. Een “Atún a la Portuguesa” (tonijn op zijn Portugees) en een “Brocheta de pollo” (kip brochette) waren onze keuze.

De tonijn was sappig en dik gesneden, overgoten met verse tomatensaus, aangevuld met verse warme groenten, fijngesneden aardappels met ui en een warme gekruide tomaat. Heel smaakvol en veel beter dan een saai garnituur van groenten uit blik.

De kip brochette was mals en smaakvol, de frietjes krokant.

Restaurante Rossini's Menu

Conclusie

Restaurante Rossini’s wordt één van de restaurants die we met regelmaat zullen bezoeken. Een goede prijs/kwaliteit en vooral omdat alles vers gemaakt wordt zorgen dat het een aanrader is.

Twee jaar later

Onlangs in december 2016 nogmaals het restaurant bezocht. Het personeel had blijkbaar een slechte dag, het kon niet snel genoeg gaan. Nog voor we neerzaten kwam de ober al vragen wat we wensten te drinken…

Het eten was net iets minder dan we vroeger gewend waren. Maar hetgeen voor ons echt niet kon is de prijs voor de frisdrank voor onze zoon, nl. een cola van 4,50 euro. Dat geeft ons een slecht gevoel.

Adres Rossini’s

Restaurante Rossini’s
Garden City, Local 1
38660 Playa de Las Americas,  Adeje
Tenerife, España
Tél. +34 922 75 34 41
E-mail: restrossinis@gmail.com
Website: www.rossinis.es

Artikel bijgewerkt 29 december 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…