SIAM MALL EERSTE DAG

Siam Mall open

Siam Mall eerste dag open

Siam Mall parking
Siam Mall Thais beeld

Vandaag met lage verwachtingen vertrokken naar SIAM MALL shopping center. De bovengrondse parking was zo goed als volzet, de ondergrondse parking bood nog voldoende parkeerplaatsen. Het was nog wel heel stoffig in de parking onder de grond, uiteraard omdat er nog werken aan de gang zijn.

Met de roltrap naar niveau 1 van deze nieuwe shopping. Eerste indruk enorm positief, dit lijkt veel meer op een “echt” shoppingcenter, met een groter aanbod en meer plaats om rond te kuieren. Ook de Thaise accenten en decoratie zijn heel aantrekkelijk en smaakvol uitgevoerd.

Niveau 1 Siam MallSiam Mall fonteinen

Niveau 1 was eerder duister, maar dat heeft als voordeel dat alle aandacht naar de verlichte winkels en etalages gaat, wat toch de bedoeling is.
Het straalde klasse uit met de overwegend donkere kleuren en de felgekleurde zuilen die voor contrast zorgen. Waterpartijen, binnentuintjes en fonteinen zorgen voor afwisseling.

Niveau 2 van Siam Mall

Op niveau 2, dat in openlucht is, zijn vooral eetgelegenheden, meer winkels én een speelparadijs voor de kinderen. De ouders kunnen ondertussen voluit shoppen.

Onder meer H&M, Swiss + Shop en een aantal restaurants waren nog niet geopend. Niettegenstaande leek de eerste openingsdag een succes, het was er een gezellige drukte en de winkels deden goede zaken. Wij komen in elk geval terug naar Siam Mall.

 Siam Mall speelparadijs

Chillen in Siam Mall

De bovenverdieping oogt veelbelovend voor de lange zomeravonden, met de grote terrassen en lounge ruimten. Gezellig met vrienden wat drinken of eten terwijl de kinderen naar hartelust spelen. 

Siam Mall sprookjessfeer

De weg kwijt in Siam Mall?

touch panel Siam Mall

Ben je op zoek naar een bepaalde winkel of ben je verdwaald…  Siam Mall gebruikt hoogtechnologische signalisatie, nl. touch panels.

Scroll door de paginas en vind zo wat je zoekt. Geen bril nodig, want de panelen zijn zo groot als een volwassen persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

Ook interessant om weten…