Terugkeer “Ven a Santa Cruz” vanaf september

Terugkeer Ven a Santa Cruz

Terugkeer Ven a Santa Cruz is gepland voor september en op zaterdagen

Na een onderbreking van meer dan twee jaar als gevolg van de maatregelen tegen de pandemie zal “Ven a Santa Cruz” na de zomer terugkeren in de straten van de hoofdstad.

Volgens Atlántico Hoy zou dat vanaf september zijn. Het evenement wordt gewoonlijk niet tijdens de zomervakantie gehouden en in de komende maanden zijn er de Fiestas de Mayo en het Carnaval van Santa Cruz.

Verandering van zondag naar zaterdag

De belangrijkste nieuwigheid, afgezien van de activiteiten zelf, is het voorstel om de dag van “Ven a Santa Cruz” te veranderen van zondag naar eerste zaterdag van elke maand. Een belangrijke verandering waardoor het initiatief op een drukkere dag weer op gang zou kunnen komen, nadat het door de maatregelen tegen de COVID-19-pandemie volledig tot stilstand was gekomen.

Hoewel het idee moet rijpen en met de diverse handelszaken nog moet worden overlegd, gaat het stadsbestuur in die richting om de eenvoudige reden dat het herstel moet worden bespoedigd en zaterdag alle winkels open zijn en er meer beweging is in de stad.

#SantaCruzPuroCorazón

“Ven a Santa Cruz” zal deel uitmaken van het ambitieuze engagement van het stadsbestuur van Santa Cruz dat onlangs werd gepresenteerd onder de naam #SantaCruzPuroCorazón, waarbij tot eind december meer dan 200 activiteiten worden georganiseerd, tijdens 32 opeenvolgende weekends en met een verwachte rendement van meer dan 50 miljoen euro voor de gemeentekas.

Commerciële en economische referentie

“Ven a Santa Cruz” is sinds 2016 een van de referenties van de economische en commerciële dynamisering van de hoofdstad van Tenerife geworden. Dit commerciële openingsprogramma, dat op de eerste zondag van de maand wordt gehouden, heeft de economie op de laatste dag van de week een impuls gegeven en omvat tevens talrijke culturele en sportieve activiteiten, in de door de stad aangeboden ruimten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…