Thema Carnaval Santa Cruz 2025

Thema Carnaval Santa Cruz de Tenerife 2025

Ontdek de thema’s voor Carnaval Santa Cruz 2025

Santa Cruz de Tenerife bereidt zich voor op het carnaval van 2025 met een unieke kans voor liefhebbers om de koers van dit sprankelende feest te beïnvloeden. Het stadsbestuur, via het Organismo Autónomo de Fiestas y Actividades Recreativas (OAFAR), heeft de deuren geopend voor het publiek om te stemmen op het thema voor het volgende grote feest.

Stem en bepaal mee de toekomst van het Carnavalfeest

Vanaf zaterdag 3 februari is het mogelijk om je stem uit te brengen op de toekomstige thematiek van het carnaval. Javier Caraballero, de raadsman voor Feesten, benadrukt het belang van deze stemming: “Het kiezen van het thema is de eerste stap voor elke carnavalsliefhebber.” Hij moedigt iedereen aan om deel te nemen aan deze creatieve beslissing, waarbij de gekozen thema’s de verbeelding van deelnemers en groepen zullen prikkelen.

Hoe en wanneer te stemmen

De stemming vindt plaats op de officiële website en is geopend tot maandag 12 februari om 21u00. Om stemfraude te voorkomen, wordt er per IP-adres slechts één stem toegestaan. Dit zorgt voor een eerlijke en unieke stemervaring voor iedereen.

De vier thema’s voor Carnaval 2025

De thema’s waaruit gekozen kan worden, zijn divers en beloven een breed scala aan creatieve interpretaties:

  • Antigua Grecia (Oud-Griekenland)
  • Secretos de África (Geheimen van Afrika)
  • Reino del Hielo (Koninkrijk van IJs)
  • Japón Tecnológico (Technologisch Japan)
Thema Carnaval Santa Cruz 2025

Deze thema’s bieden een rijke bron van inspiratie voor de kostuums en praalwagens van het Carnaval.

De onthulling van het winnende thema

Het thema dat de meeste stemmen krijgt, wordt bekendgemaakt tijdens een spectaculaire vuurwerkshow op zondag 18 februari aan de Plaza de La Candelaria. Deze aankondiging valt samen met de afsluiting van het Carnaval van 2024, waardoor de overgang naar het nieuwe thema een feestelijk moment van anticipatie en vreugde wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…