Burger Fest Canarias in La Laguna

Burger Fest Canarias 2024 - Sappige hamburger met bacon en saus.

Burger Fest Canarias met meer dan 30 kraampjes

Burger Fest Canarias van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april, het grootste hamburgerfestival van de Canarische Eilanden!

De lekkerste hamburgers van Tenerife

Op de Plaza del Adelantado en de aangrenzende parkeerplaats komen meer dan 30 eetkramen te staan. Daar vind je de allerbeste hamburgertenten van Tenerife, zoals Briochef uit Madrid met hun bekroonde burgers.

Er is een glutenvrije zone, een veganistische hoek en een zoete zone. Verder kun je er terecht voor bieren uit de hele wereld, Canarische ambachtelijke bier, mojito’s en nog veel meer.

Gratis toegang of VIP-ervaring

De toegang tot dit hamburger festival is volledig gratis. De openingstijden zijn:

  • vrijdag van 18u00 tot middernacht
  • zaterdag van 14u00 tot middernacht
  • zondag van 14u00 tot 22u00

Wil je echt in stijl genieten? Dan kun je VIP-tickets kopen voor tussen de 45 en 60 euro. Deze tickets zijn inclusief backstage, open bar (barra libre), picknickzone, privétoiletten en officiële beker en draagtas van het Burger Fest, evenals andere verrassingen en geschenken.

Wedstrijd voor de beste hamburger

Tijdens het Burger Fest Canarias strijden de deelnemende restaurants om vier prijzen:

  • 1000 euro voor de beste burger
  • 300 euro voor de tweede plaats
  • 150 euro voor de derde plaats
  • 300 euro voor de publieksprijs

Dj’s en influencers zorgen voor entertainment

Naast al dat lekkers is er ook volop entertainment. Tien topdj’s van de archipel draaien de plaatjes, waaronder Tana Sandoval, MCR, Serial Killerz en Tan Fx.

De influencers Gazz, Fatness (BCN), Pausa y Plato, Marta Soriano en Tano Villar treden op als presentatoren, samen met Canaryfoodies. En misschien zijn er nog meer verrassingen!

Op zondag 21 april brengt de coverband La Alacena een eerbetoon aan de Spaanse rockgroep Héroes del Silencio.

Met zoveel lekkers, entertainment en gezelligheid is dit Canarias Burger Fest echt een must. Zet 19, 20 en 21 april dus maar alvast in je agenda.

Ontdek de heerlijke Canarische keuken

De Canarische keuken wordt gekenmerkt door verrassende smaken en tradities. Van de bekende papas arrugadas met mojo tot minder bekende traktaties als gofio en conejo en salmorejo, deze eilanden bieden een schat aan unieke culinaire pareltjes.

Ontdek hier de heerlijke Canarische keuken met een top 10 van gerechten die elke fijnproever op zijn bucketlist moet hebben. Laat je zintuigen betoveren door de smaakvolle eilandcultuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook interessant om weten…